hej,
chwilke mnie nie było na forum - trochę zajęty okres ostatnio miałem. Co do tej TTki z Siemianowic to osobiście się za dużo nie dowiedziałem, sprzedającemu bardziej zależy na sprzedaży niż na rzetelnej informacji moim zdaniem.
Za to niezły przekręt jest tu:
Oferta - Audi TT - -AUTO BEZWYPADKOWE ZAREJESTROWANE W POLSCE -NAPED QUATTRO 4x4,MOTOR 225 KM,PELNA OPCJA -FELGI 18 CALI,KLIMATRONIC,SZARA SKORA,6 BIEGO
Auto to zostało kupione przez obecnego sprzedającego za 15k w Gliwicach (sam po nie jechałem, lecz nie zdążyłem). Ogólnie lakier ma ponoć oryginalny, ale technicznie jest do porobienia (z resztą kto sprzedaje 225q za 15k to chyba zdaje sobie z tego sprawę).
Dzwoniłem do obecnego właściciela, który strasznie kręci i mataczy, dlatego sprawdźcie dwa razy zanim to auto kupicie. Na pewno jest tam jakiś problem techniczny na linii ABS-ESP (wiem to jeszcze od poprzedniego).
Tylko wkurza mnie takie handlowanie strasznie, żadnej wartości dodanej do samochodu, nawet tego nadkola nie wyciągneli, ani zderzaka nie pospawali, FV też nie wystawią (więc w razie W jesteśmy w czarnej... dziurze) bo to taki handel 'na słupa' i liczą na to, że ktoś im da zarobić 3000 PLN za przejazd z Gliwic do Katowic.
No kierva, aż mam ochotę do US się przejść..