Ta czarna tt z LPG zapewne kursuje przez Płońsk:P Jak mała chce to może by się ugadał z właścicielem abym ją obejrzał:P
Chociaż czuję że ...może być tak sobie :P
O Panie Wielki dzięki Ci wielkie... tez doszłam do wniosku, że nie warto...
Bardzo ślicznie dziekuje Wam za pomoc. no nic szukam dalej braciszka dla mojej Sysuni ale tym razem gdzies blizej
Pozdrawiam Cieplutko.
EDYCJA ---------- Post dodany 08:41 08:46 ---------- EDYCJA
Pawle bardzo Ci dziekuje ale chyba szkoda Twojego cennego czasu...
Hehe, podejrzewam że znajdzie się jeszcze wielu TTkowiczów zdolnych odpowiedzieć na to pytanie
Ten medal jak każdy, ma dwie strony:
1. TTki w DE są w o wiele lepszym stanie kondycyjnym ze względu na drogi, przyzwyczajenia ludności do serwisowania w ASO na ori częściach oraz na to iż takie samochody były tam kupowane jako któreś z kolei w domu...i jeśli nie trafiły po drodze na niespełnionego 18-to latka który przesadził z upodobnieniem jej do modelu z gry NFS, albo do imigranta z jednego z krajów sródziemnomorskich, to można być pewnym że będzie ona w stanie raczej zadowalającym z małymi mankamentami (moja miała problemy z licznikiem, potem okazało się że standardowo jeszcze termostat kwalifikował się do wymiany, poza tym trzeba było ją tylko umyć i odkurzyć)
2. Samochody są dużo droższe niż w PL, odwiedź stronę mobile.de i przekonasz się że nie będzie takich cen jak na alledrogo. Do tego musisz doliczyć koszty wyajzdu na kilka dni do DE, pojeżdżenia tam trochę w poszukiwaniu, kupno, opłaty, cło, rejestracja w PL. Moja TT 225Q z 2000r. ze wszystkim wyszła sumarycznie w cenie (w zaokrągleniu) około 2 TTek 180 "igła sztuka, klima, alusy, tylko dzisiaj - okazja, świeżo sprowadzony"
Decyzję podejmij sam, ja podjąłem i nie żałuję jej w żadnym wypadku
p.s. Co więcej, nadal mailuję z poprzednim właścicielem mojego sreberka :P
p.s.2. Zastanawiam się czy nie pojechać jeszcze raz do DE, znaleźć jakąś TT i przyjechać do PL....bardzo mi się to podobało wtedy
Ostatnio edytowane przez Jerry ; 06-02-2013 o 10:21
Te Terrere Terrere terererererere …
własnie wertuje ta strone mobile.de.
Jerry opisal wlasciwie chyba tak ze nic juz dodac nie mozna… dzieki mobile.de – Gebrauchtwagen und neue Autos – Deutschlands größter Fahrzeugmarkt. sam znalazlem moje malensTTwo
Natomiast na ogloszenia z AutoScout24 Europas Automarkt für Gebrauchtwagen und Neuwagen radzil bym uwazac (nie wszystkie oczywiscie ) ale tam juz nie wszyscy pisza prawde.
Aha odradzam Berlin i okolice nie chodzi juz tylko o TT ale o praktycznie wszystkie auta na sprzedaz.
I TT
Witam, wiem ze to nie temat na powitania ale jestem nowym forumowiczem i przymierzam sie do kupna TTtki. Tak jak u wielu osob stad moje fundusze sa ograniczone ale mysle, ze oscylowac moga w granicach 25 tysiecy... Czy za ta cene da rade kupic w miare zadbane auto, ktoro nie jest zlomem? Co sadzice o tym ogloszeniu Oferta - Nissan 350 Z - Dzień dobry. Bardzo proszę o przeczytanie opisu. Auto od uczciwego sprzedawcy, który lubi i dba o motocykle i samochody. Auto bez Z gory dzieki za opinie i prosze mnie nie linczowac od poczatku
od handlarza :/ eeee......
ale opis imponujący
Ostatnio edytowane przez Mała ; 06-02-2013 o 12:25
Hehe, nie ma bata....nie przywitałeś się w tym dziale: Tutaj się WITAMY!
A auto było auTTkiem użytkownika lismen, poszukaj na forum, nawet w tym dziale pojawiało się kilka razy... Zwróć uwagę na lampy z tyłu oraz brązową plamę na siedzeniu kierowcy
buuuu, a myslalem ze bede wyjatkiem i szybko trafi mi sie jakas perelka
Kto wie...może to jest perełka, ale zajrzyj do postów #2341, #2342, #2343, #2385 oraz tutaj: http://www.klubtt.pl/sprzedam/11042.htm
chciałoby sie ja swojej szukałam 2 lata :0 ale opłacało sie
EDYCJA ---------- Post dodany 13:49 13:49 ---------- EDYCJA
Słuchajcie mam TT do oceny .
uprzedzam wiem , wiem co myślicie o LPG prosze mnie nie pobic ;p
Oferta - Audi TT - sprzedam audi tt z sekfencyjnym gazem samochód bardzo dynamiczny dzieki turbinie bogato wyposazony max opcja skórzane kubełkowe fote