Jaaqob - Ty chcesz chyba też juz sakramentalne "tak" powiedziec swojej ttce - póki śmierć was nie rozłączy - hehe odpukać.... bo po takich tuningach chyba cięzko bedzie w Pl takie auto bez plecaka sprzedać...
pozdr
p.s. ale porsche killer by był....
Czemu miałby być problem ze sprzedażą przy stageu 3? K04 i całe orurowanie jest wtedy od TTS praktycznie wszystko jak w oryginale Audi jedynie FMIC dochodzi więc nie byłoby "rzeźbienia". Moc by była na poziomie TTRS. Myślę, że takie auto mogłoby się cieszyć jeszcze większą popularnością. Co do porsche to "i tak będzie" dobry killer tyle, że za jakiś czas. Na razie za biedny jestem na porsche, trzeba trochę w skarpetę odłożyć.
I don't have dreams, I have goals.
sam mam wzmocnione auto jak wiesz, w sumie delikatnie w CS, a i tak mi się wydaje, że potencjalni kupujący spod byka patrzą na wszystkie oznaki tuningu mechanicznego... i praktycznie nie ma dla nich znaczenia ile to kosztowało i czy auto jest lepsze niż ori.... wolą golasa bez przeróbek.... i nie uważam , ze Twoje auto nie jest lub nie będzie sprzedawalne tylko się zastanawiam czy sie odzyska kasę wsadzoną w tuning tego typu.... czy od razu nie kupić czegoś co w serii ma 350-400PS??? i nie jest to problem dla kogoś , kto liczy się ze stratą kaski bo zyskuje się fajną zabawkę na jakiś czas... tylko ja juz wiem , ze za moje podrasowanie sprzęta już kasy nie odzyskam.... żeby sprzedawac takie auto bez poczucia żalu , będę musiał je chyba odjeździć, hehe... stąd moja dygresja o związaniu sie z autkiem na dłuższy czas....
pozdr
Pewnie że można kupić coś mocniejszego, ale chyba nie o tym temat, po za tym frajda z tuningu daje czasem więcej radości niż sam finał, a ja mam TT od 2007r i jak na razie do tej pory mi się nie znudziła bo cały czas coś grzebie, tak że przestać smędzić tylko brać się za mody.
Ostatnio edytowane przez ZUCZEK ; 04-02-2013 o 16:32
Znowu TT znowu Cabriolet
Ja mam zrobiony program na 250HP i wydech w MG dolozyl jakies 10HP....zastanawiam sie co teraz mozna zrobic, zeby dolozyc najwiecej koni wydajac najmniej..
Jaka jest cena Stage03?
Poza tym majac program w jettronicu i wydech MG jest sens robic S03?
Koszt S03 przy założeniu, że jest już zrobiony wydech to ok 10-11 tys zł.
I don't have dreams, I have goals.
Program 2000, a wydech 3000
czyli program na250 KM ile i gdzie najlepiej to robic?