Zamieszczone przez ICE Spox mamy team Spoko to ja mogę zrobić z kimś drugi team :] (ja pcham) poza mięśniami liczy się jeszcze wytrzymałość to sprawdzimy kto da rade :]
I don't have dreams, I have goals.
Zamieszczone przez Jaaqob Spoko to ja mogę zrobić z kimś drugi team :] (ja pcham) poza mięśniami liczy się jeszcze wytrzymałość to sprawdzimy kto da rade :] To ja mogę być za kółkiem
Zamieszczone przez Jaaqob Spoko to ja mogę zrobić z kimś drugi team :] (ja pcham) poza mięśniami liczy się jeszcze wytrzymałość to sprawdzimy kto da rade :] Usz Ty gałganie. Dobra spoko żebyś się nie zdziwił :].
Zamieszczone przez Wilczyca To ja mogę być za kółkiem Spróbujemy w czwartek
Zamieszczone przez Slavek Spróbujemy w czwartek Ale chcesz pchać moją tt? Ona jest cięższa od Twojej o dobre 200 kg :P
Zamieszczone przez Wilczyca Ale chcesz pchać moją tt? Ona jest cięższa od Twojej o dobre 200 kg :P Co to jest 200 kg dla mnie
Zamieszczone przez Slavek Co to jest 200 kg dla mnie Ach no tak, przepraszam, że pytałam
Zamieszczone przez Wilczyca Ach no tak, przepraszam, że pytałam No problem
Zamieszczone przez Wilczyca To ja mogę być za kółkiem Ok, to mamy Team! EDYCJA ---------- Post dodany 16:54 16:55 ---------- EDYCJA Zamieszczone przez ICE Usz Ty gałganie. Dobra spoko żebyś się nie zdziwił :]. Spoko, sprawdzimy wszystko na miejscu EDYCJA ---------- Post dodany 16:55 16:55 ---------- EDYCJA Zamieszczone przez Slavek Co to jest 200 kg dla mnie Kołuj pasażera będzie zacięta walka! hehe
Zamieszczone przez Jaaqob Ok, to mamy Team! EDYCJA ---------- Post dodany 16:54 16:55 ---------- EDYCJA Spoko, sprawdzimy wszystko na miejscu EDYCJA ---------- Post dodany 16:55 16:55 ---------- EDYCJA Kołuj pasażera będzie zacięta walka! hehe Z pasażerem nie będzie problemu
Pytanko. jest ktos z okolic Lublina i wybiera sie na spocik ?
Zamieszczone przez carnal Pytanko. jest ktos z okolic Lublina i wybiera sie na spocik ? Zagadaj do KubaTT dawniej (KubaFRS)
Ostatnio edytowane przez Jambolek ; 29-01-2013 o 18:06
I TT
A z Dolnego śląska ktoś się wybiera ?
Okolice Krakowa śmigają na spocik Pozdrawiam!!!
Zamieszczone przez piotrek_1221 Okolice Krakowa śmigają na spocik Pozdrawiam!!! i Krakow tez takze dolaczysz sie do konwoju mam nadzieje
Zasady na forum