Koledze ICE, chodzi o to, że wszystko ma swoje granice :P i nie należy przesadzać tzn. robić straganu na odpuście z TT tj. dookola znaczki TT RS, naklejki itp :P Osobiście tez nie jestem zwolennikiem przesadyzmy... jakto mówia wszystko w granicach smaku i gustu :P
aaaa no to to tak. tyle co w orginale znaczkow i juz
Tylko, ze audi spod znaku rs maja jedna wade, moc ktora podaje producent a to co mamy w rzeczyswistosci to dzien i noc.
to tak jeszcze wtrące jezeli jesteśmy przy rozmowie modeli RS ... wadą TT RS jest to ze jest na haldexie a nie torsenie ... uwazam ze jest to cos niedopuszczalnego, bo modele Audi z pod znaku RS są modelami bez zadnych kompromisów, i chcial nie chciał, powinni upchnąć tam torsen !
Drr
Bzdury piszesz , Haldex nie jest żadnym kompromisem tylko sposobem na 4x4 w autach z silnikiem położonym poprzecznie .
Choć i to nie koniecznie bo R8 też jest na Haldexie
Najlepsze jest jednak to że 90% kierowców nie jest w stanie zauważyć różnicy w prowadzeniu auta pomiędzy Torsenem a Haldexem pierwszej generacji o nowszych Haldexach już nie wspominając
Zbacza nam trochę temat w nie tą strone ....
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
nie pisze bzdur bo jakoś subaru i mitsu potrafią wsadzic dobry naped z poprzecznymi silnikami ... ale nie oto mnie chodzi, porostu RS jest synonimem wszystkiego co najlepsze w danym modelu bez zadnych ograniczen, pod kazdym wzgledem, jak i osiągów tak i napędow itd itp ... wiec chciał nie chciał powinni upchnąć to co najlepsze ...
a różnica miedzy torsenem a haldexem jest kolosalna ... nawet dwa dni temu latałem bokami torsenem w A4 B6 3.0V6 ... i różnica jest kolosalna w porownaniu do mojejgo udawanego quattro ...
i kazdemu polecam taką przejażdżkę dla porownania
Drr
dobra ostatni raz w tym temacie odzwyam sie w sprawie torsen/haldex ... jak coś niech admini wyodrebnią posty do nowego tematu i tyle
spece od Audi tez doskonale wiedzą ze Torsen jest lepszy , ale wiemy jakie czasy nastały, i auta teraz robione są przez księgowych co wiąze się z tym ze wszystko ma być tanie i awaryjne (haldex)
a tak w ogole ja tylko wyraziłem moje własne przemyślenia na temat modeli RS ... a kto sie ze mną nie zgadza ten z ŁKSu hej !
Drr
ja nie zgadzam się z tym Łks-em tylko :P
Można też kupić wersję TT nie posiadającą pakietu S-line i przykleić po bokach znaczki S-line i cieszyć się S-line'm. Mało tego- można to zrobić 2 razy!!!:P
Od razu mówię- potraktuj to jako żart, bo nie mam zamiaru znów wymieniać z Tobą "sympatycznych" wiadomości na privie
Pozdrawiam!