Lansuje sie nasza Isia po otwockich regionalnych tv. czy gazetkach, he he.
Znowu TT znowu Cabriolet
Watch Oficer S01E08 DVDRip avi
polski serial "oficer" od 18:00 minuty, najpierw widać jak odjeżdża czarną MK1, a potem akcja z próbą jej kradzieżą na ulicy
hmmm jak mam czas na jakiś serial to najczęściej oglądam z Seriale online oglądaj na iiTV.info tam są odnośniki do źródeł.... i tak jest w przypadku "oficera"
xscorpiox dziekuje
I TT
https://www.youtube.com/watch?v=SVjs5DYDWt0
Proszę, w towarzystwie R8.
A swoja drogą to podoba mi sie kolorystyka i wnętrze.
'if you know what i mean'
Przyznam że fajnie się oglądało ale w moim przypadku dopiero po wyłączeniu dźwięku Nie trawię takiej muzy
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Dobrze powiedziane Arttur co do teledysku to mily dla oka
W 3 czesci „Trzeci Oficer“ 1odc. jest serbna coupe
http://www.serialo.tv/serial/trzeci-...01e01/dezerter
Ostatnio edytowane przez Jambolek ; 13-01-2013 o 21:04
I TT
Nie widziałem filmiku ale jeżeli była to MK1 Cabrio, to bardzo dobrze znam ten wóz, była to totalna seria, ale w ładnym stanie, miała Hardtop i jezdziła już po Wawie kiedy wielu z nas tylko słyszało o tym modelu.
EDYCJA ---------- Post dodany 21:17 21:25 ---------- EDYCJA
Dokładnie, ten kawałek to niezły syf, wytrzymałem 20sec. Espanodisco
Znowu TT znowu Cabriolet
Jambolek już wcześniej napisał o Bomfunk MC's i teledysku Boys & Flygirls.
I piszę teraz całkiem serio, że gdyby nie on to nie wiem czy miałbym dzisiaj to auto!
Wtedy zaczęła się moja fascynacja tym modelem, byłem dzieciakiem i po obejrzeniu tego teledysku dostałem w salonie Audi/VW katalogi od sprzedawcy po polsku (rok 1999),
mam je do dzisiaj, czekały w stanie nienaruszonym i teraz po 13 latach (kawał czasu jak dla mnie) postanowiłem spełnić swoją zachciankę z okresu podstawówki
Ciężko jest opisać jakim wydarzeniem było w tamtych latach pojawienie się takiego auta na drodze (skoro nowy Passat z salonu budził niemałą sensację).
No ale żeby pozostać w temacie i trochę Was załamać na koniec, to TT pojawia się też w mniej chlubnych eee... utworach?
Nasi rodzimi muzycy spod znaku wideł, grabi i żelu do włosów też upodobali sobie ten model.
W sumie to dla własnego dobra radzę tego nie słuchać...
dp.jpg
Kadzidło - lokalny teledysk disco polo - YouTube
To chyba reklama mozliwosci Google Glass… 1:06 niebieski rodsTTerek
I TT
haha co znalazłem nawet piosenka jest o TT
Audi TT - Gabriel Valim - Hit verao 2013 - YouTube