Gebrauchtwagen: Audi, TT RS, 2.5 TFSI quattro, Benzin, € 34.980,- AutoScout24 Detailansicht
jak to jest ze znalazlem w niemczech kilka TT-rs z chowanym spojlerem?? myslalem ze wszystkie TT-rs maja staly spojler.
Gebrauchtwagen: Audi, TT RS, 2.5 TFSI quattro, Benzin, € 34.980,- AutoScout24 Detailansicht
jak to jest ze znalazlem w niemczech kilka TT-rs z chowanym spojlerem?? myslalem ze wszystkie TT-rs maja staly spojler.
W salonie można zamówić nieodpłatnie TTRS bez opcji stałej lotki. Czyli jest to możliwe.
Ostatnio edytowane przez Blerx ; 20-01-2013 o 19:47 Powód: literówka
Z tego co wiem to opcja lotki na stałe jest dodatkowo płatna elektryczna jest w standardzie, info od dwóch właścicieli TT-RS którzy kupowali nowe sztuki
Znowu TT znowu Cabriolet
no i juz wszystko wiadomo. dzieki zuczek
Mówię jak jest jest
ale po co wchodzisz w dalsza polemike? To nie jest najwazniejsze, czy jest za doplata czy nie przy cenie salonowej, gdzie i tak gdy siadasz z handlowcem do biurka cena spada kilkadziesiat tysiecy. Niemniej jednak pewniejszego zrodla jak cennik audi chyba juz nie ma. Kiedys moze byl za doplata co nie zmienia faktu, ze dzis juz nie jest. koniec, kropka.
a to apropos czego?
Witam wszystkich. Czy auto z linka: Oferta - Audi TT S - Dodatkowo komplet opon zimowych - dywaniki gumowe - dywaniki welurowe Auto posiada zawieszenie MAGNETIC Łopatki zmiany biegów p jest znane na forum?
EDYCJA ---------- Post dodany 17:46 10:58 ---------- EDYCJA
Hej naprawdę nikt nie zna takiego auta? Pomocy!
Co mi poradzicie podczas pierwszych oględzin Audi TTS. Samochód ma 5 lat i ok 50 tys km przebiegu. Na co mam zwracać uwagę, zakładając, że po wstępnych "pozytywnych" oględzinach pojedziemy sprawdzić auto w ASO.
Oczywiście na początku VIN w dowodzie i w samochodzie. Potem jakość powłoki lakierniczej, przednia szyba pod kątem pęknięć, co dalej...?
Jeżeli chodzi o pokrywę silnika i bagażnika to czy są wszystkie plastiki i wkręty, jak wygląda podłoga bagażnik po usunięciu dywaników, co jeszcze?
Dalej drzwi czy łatwo się zamykają czy nie zwisają.
A w środku: przede wszystkim zapach oraz stan skóry na przednich fotelach zwłaszcza na boczkach. Na co jeszcze zwrócić uwagę?
Z góry dziękuję za wszelkie rady i sugestie.
warren
Możesz ew sprawzić, czy opony ma jeszcze fabryczne, jak już nie, to czy tamte zajeździł już.