mam pytanko czy znieniarka w 8J odtwarza tylko w audio?? bo mp3 mi nie odczytuje,na wyswietloczu pojawia sie "error cd rom".
mam pytanko czy znieniarka w 8J odtwarza tylko w audio?? bo mp3 mi nie odczytuje,na wyswietloczu pojawia sie "error cd rom".
zapewne, kurde już od ponad dekady w radiach marketowych jest mp3 ale dziadom w fabryce szkoda dołożyć kilka dolców żeby było na mp3 i to jescze takie nowe auta
Możliwe, że CD mogą mieć tylko audio, a wszelakie inne multimedia takie jak MP3/filmy itd czytane są tylko z kart SD wkładane za panelem.
a ja stawiam na to, ze ere zmieniarek mp3 przeskoczyli. Ja mam u siebie RNS-E z kartami SD (plyte mp3 tez obsluzy, ale po co). Do wyboru masz jeszcze oryginalny interfejs do ipoda, ktorym mozesz sterowac z kierownicy. W TT z rocznika 2012/2013 chyba w standardzie jest ten interfejs zamiast zmieniarki. Znak czasu, odchodzi sie od plyta na rzecz iTunes i innych chmur. Nie widze sensu w nagrywaniu plyt mp3.
witam zawsze można założyć rns
Jak masz nero do nagrywania ustaw sobie nagrywanie jako płyty audio odtwarzanej w odtwarzaczach CD. Wtedy możesz wybrać z komputera swoje ulubione mp3 i program przekonwertuje je na format, który odczyta zmieniarka CD. Tak wypalałem sobie płyty w TT MK1. Jedyny minus to taki, ze na jedną płytę wejdzie ci wtedy max ok 20 utworów ale jak wypalisz 5 płyt to ok 100 piosenek na podróż spokojnie wystarczy
I don't have dreams, I have goals.
ale nikt ci nie każe nówki kupować zawsze można używkę kupić taniej dużo taniej hehe
Negocjować panowie, negocjować.
Znowu TT znowu Cabriolet
kurde drogo ja dawałem 1500zl ale od a4 b7 jak montowałem do swojej s3