Kochani milosnicy TT co powiecie na to zeby zorganizowac w wakacje ogolnopolski zlot TT ? chodzi mi mniej wiecej zeby osiagnac taki efekt jak na dolaczonym filmiku :
AUDI TT CLUB ESPAÑA - YouTube
Kochani milosnicy TT co powiecie na to zeby zorganizowac w wakacje ogolnopolski zlot TT ? chodzi mi mniej wiecej zeby osiagnac taki efekt jak na dolaczonym filmiku :
AUDI TT CLUB ESPAÑA - YouTube
Bardzo chetnie! Tylko gdzies w centralnej Polsce zeby w miare wszystkim pasowalo
Albo okolice Strykowa, gdzie krzyrzują się autostrady, albo tor w Poznaniu, gdzie można poszaleć...
Najlepiej jakby ktoś zaproponował sztywny termin, najlepiej jakieś święto, mniej ważne :P tak aby każdemy pasowało co do miejsca to będzie to napewno uzgadniane, jak będą chętni.... ja się pisze, jakby co, zobaczymy jak będzie z reszta forumowiczów... ;p
Takie pitolenie niestety nic nie da. Tu trzeba zaproponować konkretny termin, konkretną miejcówkę, ktoś musi zarezerwować nocleg, zebrać przedpłaty itd. bo inaczej gówno z tego wyjdzie
Heh, ja już trąbię o zlocie ogólnopolskim od poprzedniego roku....a może tak malownicze tereny Broka ?? W tamtym roku było świetnie, zaraz obok są domki w świetnej cenie - w sam raz na nocleg po całonocnej imprezie nad rzeką
PawelM, dokładnie tak, zgadzam się w 100% i najlepiej żeby zajął się tym zarząd ewentualnie wyznaczył jakieś konkretne osoby które będą odpowiedzialne.
Można byłoby zrobić coś na kształt zlotu Audi, to i może sponsorzy by jacyś się zgłosili (ale chyba jednak wybiegam za daleko, hmmm ??)....
Ostatnio edytowane przez Jerry ; 13-01-2013 o 00:04
Te Terrere Terrere terererererere …
Widze ze nie jestem sam z tym pomyslem jest przy tym troche biegania ale jest to do zrealizowania...zgadzam sie najlepiej centrum Polski zeby bylo mniej wiecej kazdemu po rowno Z tym ze sztywny termin trzeba ustalic tez sie zgadzam i tak jak Jerry pisze wybrac kilka osob zeby zajela sie konkretnym zadaniem.
dokładnie centrum polski jest tylko jedno i okolice Łodzi bedą dla wszystkich w sam raz
najlepiej taki zlocik gdzieś w okolicach jeziorka, i tak aby był dwu dniowy, by w piątek zajechac, zakwaterowac sie, i mozna juz pić az do soboty wieczór, a w niedziele dogorywać, a po południu powoli się zbierać
u nas w ŁDZ tez były poruszane te tematy na spotach by cos takiego wielkiego zrobić
Drr
Fakty są takie że na ostatni zlot 2012 w Wawie zjechało się chyba 15 TT i to chyba był rekord na skalę klubu co podpowiada miejsce większego zlotu.
Ostatnio edytowane przez PawelM ; 13-01-2013 o 01:44
Oj tam, z Wawy do Strykowa-Łodzi mamy 40minut, nie bądźmy tacy samolubni
no jak nie macie w planach spotkania z ludzmi z poludnia PL to pewnie ze mozecie robic w stolicy i kisic sie we wlasnym sosie nawet na 30 aut tylko nie nazywajcie tego wtedy zlotem ogolnopolskim
ja moge leciec i do zakopca jesli beda klubowicze ze wszystkich stron kraju, ale takie trzymacie sie lokalnych miejscowek jednak troche smieszy i nie przystoi jak na poziom tego forum.
Logistycznie tylko centrum jest uczciwe, chyba ze poludnie czy polnoc sie wypna i chetna bedzie tylko wa-wa na spot to oczywiscie moze byc nawet spot w hotelu marriott
"Love Them BOTH" - M.
Hej, hej takie wypowiedzi jak powyżej nie prowadzą do kulturalnej rozmowy w tym temacie, bo zaraz wszyscy będą się prześcigać które to jego miasto jest och i ach...
M and V, napisałem "malownicze" bo nie wiem jak komu ale mi bardzo chętnie się jeździ w takie miejsca gdzie można zarówno porobić piękną sesję zdjęciową jak i odpocząć na łonie natury przy klubowym grillu (nota bene, zakupionym ze składki ostatnim razem) a że Brok jest takim miejscem ze można prawie pod sam Bug podjechać, bez obawy że komuś z miejscowej ludności nie będzie pasowało, to podałem jako przykład. Równie dobrze mogłem podać Ustkę, Mikołajki, Zakopane, Karpacz, a może Malbork... itd. (chociaż nie mam pojęcia jak tam jest z miejscówką, wiem tylko że jest tam ładnie bo się bywało)
Jeśli chodzi zaś o miasto Łódź to nie orientuję się czy w okolicach jest jakieś miejsce które warto odwiedzić i zorganizować tam ogólnopolski zlot, proszę osoby z tamtych okolic o większa inwencję i podanie konkretnych miejsc które warto zobaczyć Zlot na parkingu pod M1, Portem Łódź czy Manufakturą odpada, potrzebujemy czegoś z większym rozmachem
Ostatnio edytowane przez Jerry ; 13-01-2013 o 08:16
Te Terrere Terrere terererererere …
Słuchajcie, żeby było sprawiedliwie zróbmy to w centrum Polski, czyli Łódź. Na pewno są tam jakieś ładne malownicze miejsca. Rozumiem, że zlot robimy ze swoimi drugimi połówkami? Już nie przesadzajmy, że w Wawie(do Łodzi leci się teraz chwilę).