szczerze mowiac to nie wiem, ale wydaje mi sie, ze to idzie po OBD2. Moge sie mylic, wiec jesli tak jest to niech ktos mnie poprawi
szczerze mowiac to nie wiem, ale wydaje mi sie, ze to idzie po OBD2. Moge sie mylic, wiec jesli tak jest to niech ktos mnie poprawi
wydaje mi się, że jest
Pisałem do sprzedających te interfejsy na allegro wszyscy odpisywali że nie będzie działać , co mnie bardzo zmartwiło bo napaliłem się na taki bezprzewodowy interfejs
KB3D BEZPRZEWODOWY INTERFEJS BLUETOOTH ELM327 ELM (2902498394) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. <- tu w opisie jest, ze powinien dzialac ze wszystkimi wytworami Audi.
Ostatnio edytowane przez tomcatek ; 09-01-2013 o 14:51
Hm, może warto w coś takiego zainwestować? Ma ktoś ten bluetooth, jak to się sprawuje, czy będzie działało z W8?
Ciekawe czy chodzi to z Vag-iem.W specyfikacji Vag-a nie ma.Wysłałem pytanie to dam znać.
Ostatnio edytowane przez ksolk ; 09-01-2013 o 16:46
Ja sobie takie coś kupiłem i oczywiście działa z TT mk1 po k-line. Z vagiem raczej nie działa. Można tym monitorować tylko silnik, zgodnie ze standardem SAE J/1979 posługując się takimi programami jak scantool albo Torqe. Ja mam tablet i po bluetooth mamy eleganckie cyfrowe zegary. Jest to na tyle fajne że spokojnie można by wstawić taki 10" tablet zamiast zegarów
Ostatnio edytowane przez PawelM ; 09-01-2013 o 17:47
Ten interface na BT, chodzi w mojej Octavi 1.8t z telefonem Nokia E52 /Symbian/ i programem OBDSCOPE, jest tam wszystko z kasowaniem bledow, brakuje tylko wskazan wartosci doladowania....
Dysponuje ktoś VAGiem 4.9 FULL?
napisz mi na pw adres e-mail
Jeżeli ktoś z was ma niebieski kabel który współpracuje z TTką chętnie odkupię.
-INTERFEJS VAG COM KABEL KKL OBD2 AUDI VW SKODA (3084344955) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Identyczny jak ten jest u mnie i działa w 100%
Dzięki, za wskazówkę już zamówiłem, niedługo zaprezentuje logi.