Witam
Poszukuję "dokładki", spojlera, nie znam fachowej nazwy do TT od modelu R32.
Chodzi mi o coś takiego 6139d1266541180-oem-r32-audi-tt-3-2-1413646_2.jpg
Oferty proszę składać najlepiej na email kolanczyk.p@gmail.com
Pozdrawiam
Witam
Poszukuję "dokładki", spojlera, nie znam fachowej nazwy do TT od modelu R32.
Chodzi mi o coś takiego 6139d1266541180-oem-r32-audi-tt-3-2-1413646_2.jpg
Oferty proszę składać najlepiej na email kolanczyk.p@gmail.com
Pozdrawiam
Może poprzeglądaj oferty Allegro, niejednokrotnie widziałem tam takie dokładki.
Pozdr.
Jest coś takiego
AUDI TT 8N R32 V6 SPOILER TOP DESIGN (2903120545) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Lecz słyszałem opinie że pasuje on jak wcale...
Możesz coś powiedzieć na ten temat?
Znajomy do swojego TT kupował właśnie coś takiego, tylko nie wiem od jakiego sprzedawcy. Po pomalowaniu ( czarny ) i montażu pasowało idealnie.
Zasada jest taka, że przed malowaniem zakupiony element pasujesz w przewidziane miejsce na karoserii. Jeśli są drobne naddatki na nowym elemencie, to możesz je skorygować ( piłowanie, docinanie, szlifowanie ). Jeśli większe, to odsyłasz towar sprzedawcy, jako niezgodny z opisem, nie spełniający swojej funkcji i przeznaczenia.
Ostatnio edytowane przez elmacho ; 09-01-2013 o 11:09
Kupowałem u tego gościa i bez poprawek nie pasował idealnie.
Musisz go przymierzyć (ciasno wchodzi i obdziera farbę z ori spoilera) Jak go przymierzysz to sprawdź równość szczelin. Z jednej strony może do spoilera przylegać idealnie, a z drugiej przerwa do 2mm.
Jak go kupisz to daj komuś kto go pod szlifuje i wyrówna tam gdzie trzeba i będzie git. Chyba, że ja miałem wadliwy egzemplarz.
ja swój kupiłem właśnie tu: AUDI TT 8N R32 V6 SPOILER TOP DESIGN (2903120545) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
mój lakiernik musiał go lekko spasować, ale nie było żadnej tragedii.
Mam takie foto:
Kolega ma taki, wygląda nie zle, wdg mnie warty zachodu.
Znowu TT znowu Cabriolet
Takie pytanko, naturalnie to na klej sie montuje do ori?
tak
"Love Them BOTH" - M.
Ja swój przykleiłem na klej do szyb.