gratuluje odwagi :>
"Love Them BOTH" - M.
O w mordę Dominik ale mnie rozbawiłeś
Znowu TT znowu Cabriolet
hahaha Dominik znam dokładnie ten widok))) ja w naszym brodziku czyszczę często graty ze swojego hobby jakim jest akwarium (tylko kiedy druga połówka śpi albo nie ma jej w domu), choc kiedyś też mnie przyłapała na gorącym uczynku - massssakra była Tetka pikna
DaviTT
DSC_0518.jpgDSC_0511.jpgDSC_0525.jpg
Witam fotki z wypadu na ferie z młodym fanem TeTuni na Mazury
tego śniegu to tam nie za dużo ;p
ja lubie srebrne
Srebrne najładniejsze
Mazury mówisz? Mi to śmierdzi jakimiś Łomiankami ;p
Jak tam Dominik nie chwalisz się nowym kolorem zacisków ? i innymi pierdołami w tt?
Chciałem kolegę namówić na spoTT, też się nie dał.. :P
Dominik!! Co z Tobą?!
Też do niego pisałem, ale niestety TT wczoraj zaniemogło.
Ale już jest ok wiec się niedługo pochwale zmianami małymi pozdrawiam )
Ładna Machina Terroru
DSC_0987.jpgDSC_0988.jpgDSC_0989.jpgDSC_0943.jpgDSC_0944.jpgDSC_0982.jpgDSC_0984.jpgWitam teTunia powróciła od Pawła i Piotrka. U Pawla zostal wymieniony płyn w haldexie i coś tam jeszcze co skutkowalo zdejmowaniem i rozbieraniem aż trzy razy, ale teraz śmiga extra (jak Pawel będzie miał czas i ochote to napisze o co chodziło) , następnie zostały pomalowane zaciski (jak dla mnie efekt super) , oczyszczona chlodnica i kilka mniejszych poprawek Po powrocie do warszawy dostalem "polecenie" aby plyn ktorym zalana jest chłodnica spuścic i zalac nowym. Z tą sprawą zwrociłem sie do kolegi Piotrka który bez problemu wymienił płyn na nowy oraz usunął bardzo dla mnie irytująca sprawe czyli piszczenie przy kręceniu kierownicą na postoju popatrzył postukal i wszystko zostało naprawione w "minute". Dziękuje bardzo kolegą za pomoc w dopieszczaniu mojej TeTuni. Przy okazji dodam że opony i felki zimowe również były kąpane jak i letnie ale zbyt dużo zdjęc nie mam bo źle wyliczyłem czas i zostałem nakryty przez żone )
Ostatnio edytowane przez Dominik ; 21-05-2013 o 12:47
no prosze, widac warto bylo wykapac letnie felgi, bo prezentuja sie znakomicie
natomiast kapiel zimowek to juz niepotrzebne testowanie cierpliwosci lepszej polowy
zaciski malowane byly na aucie, czy zdejmowaliscie ? ile czasu zajal mniej wiecej ten zabieg ?
"Love Them BOTH" - M.