żeby było wiadomo kto jedzie z Warszawy. Wiec jak juz wszystko będzie wiadomo gdzie i jak, to sie spotkamy może wszyscy w jednym miejscu w Warszawie i razem wyruszymy.
Ja proponuje parking przy Torwarze.
Godzinę możną jeszcze ustalić.
żeby było wiadomo kto jedzie z Warszawy. Wiec jak juz wszystko będzie wiadomo gdzie i jak, to sie spotkamy może wszyscy w jednym miejscu w Warszawie i razem wyruszymy.
Ja proponuje parking przy Torwarze.
Godzinę możną jeszcze ustalić.
Może być przy torwarze
225 Q,black,xenon,bose,18"RS ,R32-look,
OK dla mnie spoko
przy torwarze
430KM i 430Nm
No to dopisuje sie do Warszawiakow.
Bedzie nas czworka??? To malo.
a ja dzisiaj conajmniej trzy TTki widzialam na miescie. Czarna na parkingu Auchan na Pulawskej, srebrna na MultiHekku w Piasecznie i trzecia moja
proponuje spotkanie 17 maja o 14. Co wy na to?
Paweł mówi że o 14-15 to już w Lublinie mamy się spotkać
więc musimy troszkę wcześniej się ugadać bo nie sądzę że
w godzinę dolecimy do Lublina na tej trasie jest tyle fotografów
że głowa mała no to jest ok 170 km
Więc proponuję 13 wtedy do 15 powinniśmy się wyrobić
co wy na to????
jest troche fotoradarow ale spooora wiekszosc nie jest aktywna. Przy okazji mozecie sobie sprawdzic V-max na obwodnicy garwolina w sobote po poludniu nie ma duzego ruchu, umowimy sie na wlocie do lublina wiec 2 godz wystarcza z zapasem.
ustalmy dokładnie o której przy tym torwarze...
micjed sluchaj ja tylko zaproponowalem godzine nie napisalem ze tak musi byc to tylko propozycja dopasowujemy sie do wszystkich
pozdro
No ja najwcześniej mogę być 13.30 na Torwarze, bo kończę zajęcia o 13.15 w sobotę. Chyba pół godzinki różnicy nie rozwali cala imprezę.
Jak ktoś ma CB lub antyradar, to nadrobimy ta stratę.
Ok Piootr ja myślałem że masz tak samo luźną sobotę jak ja
al jak masz zajęcia to spoko ustawmy się koło 14
dla mnie to bez różnicy
dopasuję się żebyśmy pojechali wiekszą grupą
bo tak będzie o wiele fajniej niż w pojedynke dymać
CB zabiorę ze sobą
to będzieli mogli coś tym czasem zakombinować.
Czyli ustalamy wyjerzdżamy o 14 spod Torwaru
proszę o potwierdzenie czy wszystkim to pasuje
mnie pasuje godzina, ale poradzcie bo bede jechac z Piaseczna i na Torwar mam jakby w tyl. Moze mnie gdzies z drogi zgarniecie? Okolice Nowej Wsi czy czegos tam...? Mnie tez zalezy, aby jechac grupa i mam nadzieje, ze jestescie fajni
Mozę być 14. ale i 13.30. Wiec to już dla mnie nie ma różnicy. jeżeli o 14 to zdążę moja pociechę jeszcze wypucować
pszczola1, ty będziesz jechała przez Most Siekierkowski czy przez Gore Kalwarie? Bo jeżeli przez Most, to można sie spotkać gdzieś na wylocie, bo ja niestety nie zbyt dobrze znam dalsza drogę na Lublin.
Ja i tak uważam ze przed wspólnym wyjazdem na priv. powinnyśmy sie wymienić telefonami.
wiele wskazuje na to ze i ja bede jechal z warszawy, a droge lublin - warszawa znam jak wlasna kieszen
Ja sie pisze 14 przy torwarze-z osobą towarzyszaca