Ale obciach. Kto słucha tego szajsu... zobaczcie na komenty na yt. Ludziom się podoba. Wstyd.
Tak czy siak podejrzana sprawa z tym, że Pawłowi przypadkie gdzieś w TV leciało
Ale obciach. Kto słucha tego szajsu... zobaczcie na komenty na yt. Ludziom się podoba. Wstyd.
Tak czy siak podejrzana sprawa z tym, że Pawłowi przypadkie gdzieś w TV leciało
MARUDA
Przynajmniej już wiem dla czego sądzą ludzie że TT to dla fryzjerów gejów itp. Sam bym tak pomyślał gdybym widział wcześniej te filmiki....
i wyświetlacz będzie zbity)
DaviTT
Jak widzę takiego to aż mi się "krew gotuje". Brak poszanowania cudzej własności i zazdrość
smutne , ale niestety prawdziwe , tutaj w uk bardzo duzo kobiet jezdzi tt-kami , dzis ogladalem jedna z 2007 - czerwona , fajna , ale po stluczce - wlasciciel-kobieta..., moja tez byla przez kobiete uzytkowana...i zawsze jak widze tt te nowsze to kobieta za kierownica....opinie o chlopcach kochajacych inaczej jako wlascicieli tt - uslyszalem od znajomej z DE i to jeszcze w cabrio...hiiii....
Jeśli chodzi o PL, to to forum obala mit o dużej ilości kobiet, które jeżdzą TT-kami
Mam jescze cos lepszego
od 0;59
Kadzidło - lokalny teledysk disco polo - YouTube
TT piękne tylko ludzie cioty...
Mafia K'1 Fry - Pour Ceux - YouTube
0;50 jakby jescze ktos nie widział
no lepsze lepsze nie ma watpliwosci
ale tez nie przepadam za taką przesadą chociaz słucham rapu
do plugawienia nie pasuje, teraz skumałem temat
Ostatnio edytowane przez Grzesiek G ; 05-01-2013 o 19:36
Ja już wolę disco-polo i niby-gejów, niż dresiarzy i innych sk...synów chwalących się, jakimi to są chamami/prostakami. Przy gejach przynajmniej nie muszę się bać, że jakiejś małpie odbije palma i zechce przypier...lić komuś, za nic. Wszystkich dresiarzy i gangsterów z tych i innych teledysków zaprosiłbym na stadion i odpalił bombkę. A także polityków bym zaprosił (ta sama motywacja i moralność, tylko metody trochę inne), taki gościnny jestem
Ja już dawno przestałem się przejmować opiniami ludzi co więcej nawet czasem lekko prowokuje sposobem ubierania się Stoję w korku i widzę te spojrzenia ludzi, prawie każdy się ogląda. Gdzie bym nie zaparkował gówniarze, gówniary się zawsze ślinią (laski nawet machają ) i nie tylko bo czasem widzę dorosłych ludzi, którzy nagle zachowują się jak dzieci na widok resoraka u kolegi. Dla mnie to wystarczający dowód na to, że są zwyczajnie zazdrośni / ciekawi.
I don't have dreams, I have goals.
Jaaqub, mamy tak piękne auta, że nic dziwnego, iż nawet heteroseksualni faceci na nie lecą
To prawidłowa reakcja i nie oznacza, że "coś z nimi nie tak"