Sprawdziłem tą czarną 'włoszkę' - bez wad prawnych na dzień dzisiejszy.
To jak, jest tu ktoś z uroczego miasta Łódź?
Sprawdziłem tą czarną 'włoszkę' - bez wad prawnych na dzień dzisiejszy.
To jak, jest tu ktoś z uroczego miasta Łódź?
Jeśli ktoś szuka "delikatnie eksploatowanego" to proszę Oferta - Audi TT - wymienione płyny, olej i filtr, nowe tarcze hamulcowe i klocki nowy akumulator auto zadbane, drugie w rodzinie. auto było delika
czesc szukam i szukam wiadomosci o tym aucie może ktoś oglądał Oferta - Audi TT - Witam mam do sprzedania AUDI TT QUATTRO z 2000r z silnikiem 1800 TURBO o mocy 225KM Auto świeżo sprowadzone ze Szwajcarii od pierwsze
Ostatnio edytowane przez citysurfer.pl ; 03-01-2013 o 00:18
citysurfer.pl strona 159, posty od #2373. Jak widać obserwowana na forum od zeszłego roku, niby pozytywne opinie ze zdjęć....a nikt jej jeszcze nie nabył i tak...
Te Terrere Terrere terererererere …
Powodem tego może być fakt, że nikt o 'zdrowych zmysłach' nie jeździ po auto do Radomia
Widzę, że czerwona się przewija na kilku ostatnich stronach, rozwieję Wasze wątpliwości
Auto początkowo wystawione za 29 tysięcy - interesowałem się nim na początku.
Uzyskałem rzetelną informację od właściciela, co mu się ceni, niemniej jednak zaoszczędził mi jechania...
"1)Auto wyprodukowane we wloszech u mnie od Marca, sprowadzone bylo z niemiec
2)Castrol Magnatec 10W40
3)Dach jest polakierowany, podobnie jak cala karoseria, auto sprowadzilem w kolorze srebrnym
4)Felgi są proste, prostowalem je maju, od tamtej pory przejechalem 8 tys km
5)Opny ok 5mm bieznika kupione w 2012r
6) Vin: TRUZZZ8N021016025
7) Autko sprawne, ostatnio wymienione:
-akumulator
-wentylator dmuchawy
-łozysko pr przod
-rozrzad i oleje wymienione po sprowadzeniu przy przebiegu 188.000 km
8 ) auto do obejrzenia w weekend "
Zapewne z kilku powodów powyżej dość szybko zszedł z ceny o 5 tysięcy.
Z jednej strony trochę chce mi się śmiać, z drugiej jednak marzę o uzyskiwaniu takich informacji od sprzedających i nie wysłuchiwaniu tekstów, że "auto jest jak nowe, nic w nim nie ma do zrobienia".
Ostatnio edytowane przez Matee ; 03-01-2013 o 03:45
No ale malowanie to nic złego. Poza tym na zdjęciach wygląda ekstra może mimo to WARTO i cena 29 nie była zabójcza. Bo jak tylko malowany to JA BYM BRAŁ.
Kori, a widziałeś też tego: Oferta - Audi TT - AUDI TT 1.8T QUATTRO, 225KM, 2000r Samochód w b.dobrym stanie technicznym, w pełni sprawne, dobrze wyposażone, w najmocniejszej w
?
Interesuje mnie też :
Oferta - Audi TT - Witam Serdecznie Posiadam do sprzedania sliczne AUDI " T T " 1.8 TURBO w najbogatszej wersii wyposazenia o mocy 225 km z napedem Q
Zobacz najpierw na podany przebieg a później na kierownicę tego drugiego-wszyscy mówią, że nie kupuje sie aut z RADOMIA
EDYCJA ---------- Post dodany 19:37 19:38 ---------- EDYCJA
I siłowniki do klapy bagażnika z Clio-ale to akurat się często psuje...
EDYCJA ---------- Post dodany 19:38 19:39 ---------- EDYCJA
zdjęcia robione w maju 2012...
Akurat u mnie kierownica mokassin poleciała w dosłownie 10 tyś a auto mam 8 lat