chetnie bym sie dopisał do zakupu duzego stozka albo dedykowanego kitu do swojej tt bo mody zblizaja sie juz bardoz duzymi krokami...Arturr jest szansa na paczuszke?
chetnie bym sie dopisał do zakupu duzego stozka albo dedykowanego kitu do swojej tt bo mody zblizaja sie juz bardoz duzymi krokami...Arturr jest szansa na paczuszke?
Też jestem zainteresowany jak kolega powyżej.
Panowie , nigdy nie ma problemu z wysyłką indywidualną i można to zrobić w każdej chwili .
Cena mniejszego stożka to 210 zł a dużego 320 zł wliczając już koszty wysyłki . Przelew do mBanku .
Żeby zrobić zbiorową paczkę to musi być minimum 10 filtrów tak więc tylko przy tej opcji jest problem
Jeśli jesteście zainteresowani wysyłką indywidualną to zapraszam na PW , podam dane do przelewu i za tydzień stożek będzie w PL .
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Arttur filterek dotarł dzisiaj cały i zdrowy
Jutro będzie już siedział w tetuni
Jeszcze raz dziękuje
Pozdrawiam
ps. przesyłka mega expresowa
Arttur kumpel po zobaczeniu stożka jest mega zafascynowany ale ma golfa VI 2,0 tdi 140 koni i chce go zczipowac do 170 no i zainteresowany jest filterkiem Amsoil
Co polecasz i w jakiej cenie wraz z przesyłką
ps. ponoc do diesli stozków nie zalecają, wypowiedz się proszę
Masz PW
Pozdrawiam
Artur tak sie zastanawiam czy przy ok 280km na k04 ten mniejszy stozek nie bedzie za maly? Ostatnio przeplyw mialem 210 a powinien jeszcze wzrosnac
zdejmij filtr i sprawdź :P jeżeli nie wzrośnie to znaczy że nie jest za mały:P
tylko uważaj żeby motor czegoś nie połknął:P
Ja bym nie jeździł bez filtra , nie ma możliwości kontroli czy coś wpadnie czy nie
Jeśli chcesz zmaksymalizować wynik na K04 i będzie walka o każdego konia to lepiej wymienić na ten duży .
Pozdrawiam
Pojade po fmicu na korekte i zobacze jak to wyglada, jak cos to przed przed ostecznym strojeniem pokusze sie o ta krowe
ech panowie ja myślałem na jednorazowym przejazdem, Patryk grzebał fury po 400km z fabrycznymi puszkami powietrza, potem na próbę wyjęcie puszki i filtra, przejazd na rolkach i wynik taki sam, to znaczy że filtr nie blokuje przepływów. Kolega może zrobić to samo logując przepływy na vagu i będzie jasne
Mi się po prostu to nie podoba i tyle Zobacz ile pisaku i brudu i kurzu uzbiera się na skrzyni i w komorze silnika jeśli nie było tam nigdy '' sprzątane '' ...
Każdy robi jak uważa za słuszne , to tyle w kontekście jazdy bez filtra .
Pozdrawiam
Zabłąkany owad też może narobić szkód
Znowu TT znowu Cabriolet
dodam tylko ze w przepływce są krateczki gdzieś z 1.5mm na 1.5mm więc nić dużego nie wpadnie, poza tym przez 1 przejazd na prostej nie nałapiemy zaraz owadów i pełno piachu:P ale to tak jak Arttur napisał jak ktoś się boi albo nie widzi mu ten spsób to niech kupi duży stożek i porówna przepływy duży vs mały
ja dodam tylko że mój znajomy buduje bmw do driftu i w kilku szt turbina była bez fitrów nad maską, oczywiście auta latały bokiem za innymi i nic się nie działo .Dlatego jednorazowy przejazd w celu zlogowania na pewno nie zrobi krzywdy silnikowi
Ja nikomu nie polecam jazdy bez filtra i to zdecydowanie odradzam bo sam uważam że mój itg trochę za słabo filtruje:P dlatego spryskam gęstszym olejkiem:P
Ostatnio edytowane przez Pawel-2005 ; 17-02-2012 o 21:52
Możecie powiedzieć mi co ile najlepiej trzeba czyścić filtr?