Cos w tym jest, słabość do dobrych rzeczy
Cos w tym jest, słabość do dobrych rzeczy
I agree
EDYCJA ---------- Post dodany 11:47 19:19 ---------- EDYCJA
Kacha czy ty masz rejestracje KMY czy jakoś tak ?? Chyba przejechałaś koło mojego mieszkania wczoraj na Łokietka w godzinach wieczornych koło 18:30. Jechałem za tobą do samej Opolskiej. Na tych garbach to jedź*następnym razem wolniej bo sobie zawieszenie wybijesz .
Na światełkach już pojechaliśmy w inną stronę.
Nie to niebylam ja. Ja mam rejestracje KR a po miescie jezdzi moja bliniaczka tylko nie ma jej na forum. Z tego co pamietam to roznia sie tylko nasze auta pakietem s line i ta dziewczyna wlasnie ma blachy KMY.
Może jakaś reedycja eventu? Chętnie bym zobaczył inne TT-ki z Krk
Jestem za ... może w końcu uda mi się dojechać ;/
Czwartki to dobry termin, ale jakby co dostosuję się też do innego, byleby wieczorkiem. Ja jestem otwarta na propozycje Może i BARTUUU się dołączy, co?
Bartuuu oczywiscie tylko jeden warunek nie moze sypac snieg ,wziolem akcje zima i od 1 grudnia mam dyzur
ja jednak w ten czwartek nie dam rady :P ale każdy inny termin pasuje
mi pasuje każdy dzień wieczorem, byleby mocno nie sypało, bo niestety mam letnie opony ;(
ps miejsce? Dach G. Kazimierz wydaje się fajny
ps2 widzę, że moja mała będzie najsłabsza ;(
Ostatnio edytowane przez jedi24 ; 03-12-2012 o 22:20
Ja tez się piszę ... to kiedy ?
Witam coś cisza w KR, jestem też za jakimś spocikiem
ludzie tu nie zaglądają codziennie, więc jakaś datę trzeba dobrać tak , żeby każdy wiedział
Dajcie jakiś konkretny termin to może TT poza KR przyjadą.Ja bylem latem to tylko dwie z KR przyjechały)))).
Proponuję ten czwartek tj. 13.12.12.
Miejsce: może być dach galerii kazimierz, ale on niestety często bywa zamknięty, dlatego zdecydowanie wolę parking przed Decathlonem w C.H. Zakopianka. Zawsze można coś sie poślizgać :P
Godzina powiedzmy 20.30
Komu pasuje?
Mi pasuje, w gk wystarczy barierkę przesunąć , ale zakopianka też jest spoko.