Zgadzam sie,aktywność przez dłuższy okres.Do tego przydało by się wywalić kilka duchów lub tych co 2 lata temu założyli profil po to aby zadać pytanie i już ich nie ma.Codziennie pojawia się kilka nowych osób i już się robi bałagan.
Zgadzam sie,aktywność przez dłuższy okres.Do tego przydało by się wywalić kilka duchów lub tych co 2 lata temu założyli profil po to aby zadać pytanie i już ich nie ma.Codziennie pojawia się kilka nowych osób i już się robi bałagan.
Oj w dziale VIP to się dzieje! Burzliwe bardzo ciekawe dyskusje, obgadywanie userów i takie tam a tak poważnie to ten dział jest prawie "martwy" nikt tam prawie nic nie pisze bo po co? Niemniej zgadzam się, że ta ranga powinna być przydzielana wg jakiegoś logicznego schematu.
I don't have dreams, I have goals.
Biję się w pierś , nie zająłem się tym tematem bo nie miałem kiedy
Oczywiście plan jest taki że administracja będzie przyznawać ten tytuł i bynajmniej nie będzie to uzależnione od ilości postów tylko od ich jakości i paru innych uwarunkowań
Mari , tak czy inaczej VIP Ci się należy . Jesteś na forum odkąd pamiętam włączając w to nawet stare forum przed 2006 rokiem
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
A dlaczego Mari nie ma VIP.? ja się dziwię, ale zaraz zaraz, miał okazję, był panowie taki okres że było ciężko i jedynie składki uratowały to całe forum, jak to mówią przyjaciół poznaje się w biedzie, w każdym razie już ma
Znowu TT znowu Cabriolet
Dokładnie jak ZUCZEK mówi,w biedzie nie było nakazu składek tylko robiliśmy to dobrowolnie i za to był Vip,złożyło się kilka osób mimo iż klubowiczów było mnóstwo,a w temacie składek była cisza.Oczywiście Mari za długo z nami jest aby nie mieć Vip.
Będąc w temacie VIP.
Jest parę ciekawych tematów w VIP, które są interesujące jak chociażby najświeższy "członkostwo KlubTT.pl". I przy okazji - może byśmy tam posprzątali?
Myślę, że mogę to tu napisać bo nikt po linkach nie powinien tego otworzyć.
tematy które warto by przenieść do
OGÓLNE:
http://www.klubtt.pl/vip/7827-da-ugo...-z-olejem.html
OFF-TOP:
http://www.klubtt.pl/vip/7521-wyjazd.html
DO SKASOWANIA BO NIEAKTYWNE:
http://www.klubtt.pl/vip/9782-pachura-moto-center.html
to tak na szybkiego znalezione
ps. tematy w VIP powinny być moim zdaniem do akceptacji administratorów by mogli selekcjonować treści poufne i ważne dla naszego forum.
Ostatnio edytowane przez Blerx ; 22-11-2012 o 13:38 Powód: dodanie P.S.
Tak jak ZUCZEK pisze. Kiedys forum potrzebowalo pomocy bo serwer nie byl darmowy tak jak teraz za uprzejmoscia Jaaqob'a
Wtedy administracja wystapila z taka propozycja a forumowicze bynajmniej ja nie wplacili jakies symbolicznej kwoty po to aby sie "sadzic" ranga VIP na forum i dostac adres emailowy, ktory jest i tak jest juz nieaktywny tylko po to aby ratowac forum, ktore niejednemu juz w tym mi i niejednemu w przyszlosci pomoze.
Napewno Admini wymysla jakis dobry sposob na to aby kazdy mogl dolaczyc do grona VIP i obgadywac innych userow w dziale VIP ;p
Blerx te dwa moje tematy można wywalić nawet całkowicie gdyż nawet ta TT już nie istnieje, a problem tam leżał w odmie.
Ja tylko chcę podkreślić, że serwer nigdy nie był i nie jest darmowy ale ja to widzę tak, że jeden ma serwer, drugi ma czas by moderować i pilnować porządku, trzeci dużo merytorycznie się udziela i pomaga nowym, czwarty, piąty ... tak buduje się właśnie klub Razem można znacznie więcej niż w pojedynkę.
I don't have dreams, I have goals.
Jedna osoba nie jest w stanie tego wszystkiego ogarnąć.
był okres kiedy były składki...był
ja osobiście też symboliczną kwotę dołożyłem i status VIPa miałem pomimo iż byłem wtedy "świeży" i dopiero teraz jak czytam o statusach zauważyłem że statusu VIPa już nie mam ... ale trudno... może kiedyś znów będzie
podpisuje sie pod tym, parametry bylyby oczywiscie kwestia do omowienia. Owszem, kiedys byla skladka, dzis jej nie ma. Jedni wplacili pewne datki (wieksze i te "symboliczne"), inni nie i nie ma juz chyba sensu tego roztrzasac. Dzieki Jaaqobowi nie musimy sie martwic o kwestie hostingowe. Ja ze swojej strony oferuje pomoc techniczna jednak z zastrzezeniem, ze zawodowo zajmuje sie technologiami Microsoft, mimo to postaram sie pomoc. Dzis faktycznie brakuje zasad okreslajacych komu przysluguje ranga VIP i zachecam do ich wypracowania.
Dziekuje Wam za range!
5 lat, to chyba latwiej bedzie pojechac do Gdanska, albo na jakis zawodach spotkac sie z Michalem i pogadac o jego TT (bo wydaje mi sie, ze to jest glowny powod dla ktorego wiele osob chce miec VIP)
Ostatnio edytowane przez Pawel-2005 ; 23-11-2012 o 11:39
Kolego, chyba nie rozumiesz rangi VIPa na forum
VIP ci nie potrzebny do tego, aby z Michałem porozmawiać. Nawet status "nowy" na to pozwala.
A tak na marginesie to 5 lat jest chyba optymalna ilością lat. Bo jak się patrzę na ilość osób zarejestrowanych na forum i czas od ostatniej wizyty to zgroza. Większość jest aktywna rok może dwa a później znika. Więc dostając VIPa trzeba czuć się wyróżnionym, a nie że za pół roku będą same vipy i nikogo więcej na forum.