ja mam swoją TTkę 180quattro, tez chciałbym jednak zderzak na 2 rurki z blendą, powiedzcie mi czy da sie to zrobić jakos nie za drogo i tak by nic nie przemalowywać??
DaviTT
No ja mam na tę chwilę jedną rurkę. Czyli nie musze zmieniać całego zderzaka?
DaviTT
Proponuję zacząć od wymiany wydechu a potem myśleć o blendzie która jest elementem niezależnym od zderzaka, z tego co pamiętam to przykręcanym na 4 śruby do zderzaka. Wstawienie podwójnej blendy i pozostawienie wydechu z jedną rurką to chyba troche słaby pomysł
witajcie, czy ma ktoś do sprzedania blendę czarną na 2 wydechy albo wie gdzie można kupić to proszę o info
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez DaviTT ; 12-11-2012 o 16:53
DaviTT
chodzi Ci o taką od R32(plaster miodu) czy zwykłą w kolorze czarnym?
plaster miodu najlepiej
DaviTT
czyli jest nas dwóch, bo także szukam, na allegro jest strasznie cięzko to wyrwać w dobrej cenie, ale przypadki się zdarzają
ASOwitajcie, czy ma ktoś do sprzedania blendę czarną na 2 wydechy albo wie gdzie można kupić to proszę o info
nr: 8N0807421F3FZ
cena: 290,-
Mam prośbę może mi ktoś podać, jaki jest nr- grill od R32, orientuje się ktoś jaka cena w ASO.
Mam jeden upatrzony za 290zl ale chyba ma pękniete 3 zaczepy od prawej- ATRAPA GRILL AUDI TT R32 8N0 (2730195279) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jeśli ktoś by przypadkiem znalazł jakiś grill na sprzedanie, to mile widziane jakieś info
jutro dzwonie Matteusz do ASO może wycyganie taniej jak będę chciał 2 sztuki.
DaviTT
o dzięki, jak coś na blende jestem chętny z ASO nawet o tym myślałem tylko jeszcze szukam grilla od R32