marini
eb84
annecy
Dominik
Elor
WW
samek
STELMI
Tomie1986
Jaaqob
lelu666
szczota-t1000
qbas
Jerry
M and V
Jerry jestem w szoku i bardzo się cieszę, że oddałeś na mnie głos dziękuję tym bardziej, że Twoje zdjęcia są bajeczne i bardzo mi się podobają. Zderzak faktycznie wyłapał jakieś kopruchy ale nie mam na pokładzie systemu do samooczyszczania a mam dosyć ciężką nogę i żonę, która już dawno temu powiedziała, że dla mnie liczy się tylko samochód więc sam rozumiesz nie mogę przesadzać
Gratuluję wszystkim uczestnikom konkursu bardzo ładnych zdjęć i autek.
pozdrawiam
Dopiero wróciłem po wojażach po Polsce. A tu już konkurs ruszył, dobre fotki i fajnie że tym razem więcej ich jest niż w poprzednich konkursach. Gratuluję tym co mieli słoneczko na sesji, to dodaje kolorom jesiennym dużo blasku.
Cieszę się że moje fotki wywołały emocje - o to chodziło
Ps. Nie było tego dnia tak zimno (brak słońca ale temperatura mocno dodatnia) - modelka i fotograf nie zmarzli
Trzymamy Cię za słowo!
O kurcze, jak ciężko coś wybrać...
Wiele fotek jest bardzo dobrych, na początku myślałem o wyborze marini, później zatrzymałem się przy TT samka, dalej ciekawe miejsca i ładne zdjęcia STELMI, po czym zobaczyłem pozę Przemka Kurcze, jak ona się ładnie błyszczy... W ogóle świetnie się prezentuje ten przód.
Jak zobaczyłem zdjęcia qbasa, padłem ze śmiechu, bardzo ciekawa pozycja, ładna sceneria, do tego czarna TT... Takich ciekawych zdjęć jeszcze nie widziałem
Jerry postarał się o ładne kolorki, a M and V przeciwnie, ale za to zdjęcia też rewelacja [chyba drugie trochę lepsze]. M, kurcze dobrze masz. Nie dość, że TT się rozmnożyła, to i V...
No niestety ciężko było się zdecydować, ale jako, że mam czarną TT i zdjęcie qbasa od każdym względem bardzo dobre ...tło, TT, czarna i w ogóle czerwona :P, to głos poleciał na qbasa.
Za to wszystkim gratuluję dobrych fotek, poziom robi się coraz wyższy!
EDYCJA ---------- Post dodany 16:05 16:11 ---------- EDYCJA
He he, to będzie dobre! Też zagłosuję!
...gorzej jak teraz w ślady pójdą wszyscy i będą same zimowe stringi
Ciezko bylo ale... Jerry glos dla Ciebie
I TT
jak dla mnie przeważnie pierwsze wrażenie jest najlepsze , a w tym przypadku było tak ze zdjęciami qbasa - głos dla Ciebie
Fajnie , że taka frekwencja w tej edycji konkursu , miło się patrzy na tyle pięknych TeTek
Ja tradycyjnie szykuję się na edycje zimową, mam dobrą miejscówkę, oby nie zasypało tak jak rok temu
Pozdrawiam
czy rzutem na taśmę wskoczę na pudło exe-quo z M&V? coby się chociaż przez chwilę pogrzać w blasku sławy...