Można to wydrukować w formie plakatu, a każdy już sobie sam mocowanie zmajstruje i wtedy wyjdzie koszt parę PLN za sztukę.
Poszukajmy jakiś drukarni z kalendarzami lub plakatami i zbierzemy ceny, ja projekt graficzny zrobię i przygotowanie do druku zrobię.
są cycki - jest zabawa...! hehe , od razu lepiej mi się zrobiło... jest o co powalczyć...
a swoją droga chciałem złożyć pogodowe kondolencje tym, którzy planowali sesje zdjęciową na ten weekend... - na zimowy konkurs foty będą jak znalazł...
pozdr
No właśnie auto mam całe w śniegu eghh
Jej, tak bardzo wam cycków brakuje? Trzeba zmienić forum na jakieś kury domowe, obcasiki czy coś takiego i tam ogłosić konkurs
Nie powiem, przeczytałem temat, bardzo mnie rozbawił, chociaż to poważny konkurs
EDYCJA ---------- Post dodany 12:02 27-10-2012 ---------- EDYCJA
U mnie ponad 20 st...
Trzeba zmienić jesienna sceneria na zimowa, albo będziesz miał już zdjęcia na zapas.
Zawsze można znaleźć trochę liści, położyć na śniegu na samochodzie i będzie mix
20 stopni ta chyba w domu
Znowu TT znowu Cabriolet
spy foto sesji MandV
Pozamiatane będzie Panowie.... MandV ma 2x większe szanse na wygraną jak ostatnio - 2TT i 2Blondynki
He, he Cieszę się że Marek nie uległ kampanii przeciwko modelkom i robi tak jak sam uważa za słuszne
Jeśli chodzi o '' cycki '' , raz napisane może być przyjęte jako forma żartu ale powtarzane do znudzenia robi się to śmieszne w innym znaczeniu tego słowa
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
ah te przeklete kalkulatory szpiegowskie
no ale fakt, jest TT-mobile , czyli podwojne doladowanie :>
Jesli Blerx startuje, tak jak zapowiedzial to pozostaje grac nieczysto
a powaznie to stawiam w ciemno, ze ta edycja po raz kolejny podniesie poprzeczke, ilosc zgloszen mowi sama za siebie
"Love Them BOTH" - M.
Dla Polski północno-wschodniej trzeba już ogłosić konkurs zimowy pada już całą dobę
Yep, nie było dobrego ładnego dnia do wykonania fot z klasą. Dla tego czekam na biały puch xD na zimę do konkursu przystąpię.