Witam !!
Tak jak w tytule kupię najlepiej kompletny zderzak od TT R32, w rozsądnej cenie . Poszukuję także blende ( plaster miodu ) na dwu rurke.
Rozpatrze wszystkie propozycje cenowe
Dziękuje i pozdrawiam
Witam !!
Tak jak w tytule kupię najlepiej kompletny zderzak od TT R32, w rozsądnej cenie . Poszukuję także blende ( plaster miodu ) na dwu rurke.
Rozpatrze wszystkie propozycje cenowe
Dziękuje i pozdrawiam
Wbijaj do singl0ra bo pewnie jeszcze ten zderzak ma (:
ps. oczywiście to żart bo jeszcze i z Tobą "interes ubije".
Blenda jest tanio do dostania w ASO, coś koło 150-200 zł
80 euro u mnie, nie wiem jak z cenami w kraju. Pewnie duzo taniej nie bedzie
W życiu piękne są tylko chwile ...
Blenda w czerwcu kosztowała 350pln w ASO, a zderzak jest od dwóch tygodni na alledrogo (po klejeniu) za 1200pln
Ponawiam, tak jak w temacie kupię blende na dwururke, grill od R32 , zderzak od R32
MaTTeusz, szukaj po alledrogo, ostatnio miskof wyrwał blendę na dwururkę R32 w całkiem niezłej cenie...podzwoń po ludziach którzy mają kompletne zderzaki z blendami do sprzedania, może się uda dogadać żeby wyjąć
Te Terrere Terrere terererererere …
wiem wiem Jerry, dzięki za radę dzwoniłem po wszystkich co maja zderzaki z blendami, to zgadnij ile chcieli.... 300zl za samą blende uzywaną
Ja swoją pierwszą blendę R32 kupiłem za 40zł. Okazja była co nie miara . Sądziłem nawet, że mi cegła przyjdzie. Kolejną za 280zł i przynajmniej już nie muszę warować na allegro. Międzyczasie wyrwałem forumowiczom 2 blendy w okazjonalnych cenach .
Ostatnio edytowane przez ICE ; 09-11-2012 o 20:27