Witam kiedy jakis.zlocik TT w krakowie? Bardzo chetnie poznal bym jakis uzytkownikow forum i wymienil sie spostrzezeniami itp na.zywo lepiej
Witam kiedy jakis.zlocik TT w krakowie? Bardzo chetnie poznal bym jakis uzytkownikow forum i wymienil sie spostrzezeniami itp na.zywo lepiej
W takim razie czwartek godzina 21, miejsce proponuję na stacji BP koło CH Krokus na ul. Bora Komorowskiego
No właśnie to próbuję przekazać, większość przyjechała z poza Trójmiasta a na forum dużo ludzi jest z Trójmiasta mimo to, na zlocik dwie osoby napiszą 'będę' a po jakimś czasie i tak już nie odpisują :P
Czyli w ten czwartek 25 10 na bora ja bede kto moze niech sie okresli przyjedzie ktos jeszcze ?
oki ja będę
w takim razie postaram się i ja czas wygospodarować... 50/50
Halo Krakow tyle mamy pieknych TT w miescie a tutaj cisza kto sie jeszcze wybiera?
Spot uważam za baaaaardzo udany
Zleciały się cztery mk1: moja czarna, dwie srebrne i jedna niebieska. Właściciele to rewelacyjne chłopaki i forumowicze. Rozmawiało nam się świetnie, potestowaliśmy trochę nasze wozy. Dzięki Bartek za świetną przejażdżkę :P
Zlot obfitował w zdjęcia, a to kilka z nich:
Zgadzam sie w zapelnosci z Kolezanka kurcze jechalismy w miare spokojnie przeciez:P za to ja przejazdzki z Toba nie zapomne dlugo ,nie jechalem nigdy z Kobieta ktora potrafila by tak pocisnac wielki szacun juz wypatruje Kolejnego spotkania
No co Ty, co do mojej jazdy to pozostawia to jeszcze wiele do życzenia. Nie pokazałam klasy, bo mi nie wyszło tak jak chciałam, szczególnie ten zakręt na końcu gdzie mnie wyniosło. Obiecuję się poprawić i zafundować następną przejażdżkę w dużo lepszym stylu
Hmmmm ...skoro bedzie w jeszcze lepszym stylu ,to w takim razie juz nie moge sie doczekac
Kurka na śmierć zapomniałem o tym spotkaniu ? Może po świętach ?
a czemu misia_krakow oraz KasiaNsię nie pojawiły ?
Ja niestety niedalam rady zatrzymala mnie praca