Polecam wszystkim lekture, fajnie sie to czyta i niestety jest w tym duzo prawdy
Skup-aut-bielsko.pl
Polecam wszystkim lekture, fajnie sie to czyta i niestety jest w tym duzo prawdy
Skup-aut-bielsko.pl
Ciekawy tekst.
qrede uśmiałem się po pachy.... dobre
Ciekawe,czyta sie jak ksiazke Jeremyego Clarksona,mojego ulubionego dziennikarza.
Trzeba by jeszcze zrobic podobny blog o perypetjach kupujacych tych wszystkich bezwypadkowych igiel.
ciekawe na ilu forach motoryzacyjnych pojawia się wątek tego świeżego bloga, ja go zobaczyłem wcześniej an forum golfa, z którego też korzystam
Po przeczytaniu tego odrazu przypomniało mi się jak szukałem TT-ki.
Dzwonie do gościa i pytam jaki stan autka a on na to że igła, więc jade. Z daleka widze stojące auto i odrazu zachwyt, chwile po tym euforia, a gdy zaczynam je oglądać to totalne rozczarowanie. Czy tak trudno jest powiedziec prawde kiedy dzwoni zainteresowany??
Gość naprawdę dobrze napisał - fajnie się czyta i tekst odzwierciedla rzeczywistość. Obecnie sprzedaję samochód i telefony jakie dostaje (mimo, że nie ma ich wiele) mnie po prostu załamują. A najlepsze jest to jak ludzi chcą, żebym przez telefon bez oglądania samochodu zszedł 2k zł...