Jak w temacie - wydaje się że pękła linka i tu pytanie - jak otworzyć maskę żeby ją wymienić? :/ Coś czuję że hardcore będzie.
Jak w temacie - wydaje się że pękła linka i tu pytanie - jak otworzyć maskę żeby ją wymienić? :/ Coś czuję że hardcore będzie.
Sprawdź czy nie pękło mocowanie linki w cynglu znajdującym się w kabinie.
Pozdrawiam Nelson
Niestety Ma ktoś jakiś pomysł jak otworzyć maskę bez tego?
a próbowałeś grill ściągać i wtedy zabrać się za linkę?
Przecież masz otwartą cały czas
Znowu TT znowu Cabriolet
Sam grill? Nie próbowałem jeszcze, ciekawe czy da się samego jego wyjąć.
no samego grilla nie zdejmiesz..no znaczy zdejmiesz ale z zaczepami więc potem będziesz musiał go jakoś "drutować" żeby nie latał..
Kuzwa to krzywo :/ Trzeba będzie kombinować od dołu
no możesz spróbować..ale auto koniecznie do garażu na zderzak i gill ostro dawać farelką tak żeby mocno rozgrzać , a potem czymś cienkim podwadzać pomiedzy zderzakiem a grillem i delikatnie próbować wyciągać, będzie ciężko ale warto spróbować bo dostęp od dołu też będzie marny...
u mnie tez pękła linka ale chyba też pod maską, czy udało wam się ją otworzyć? czy mogę prosić kogoś żeby zrobił fotkę zamka przy otwartej masce to będę szukał na ślepo mniej więcej za co mam ciągnąć od dołu
Audi TT Quattro 225 KM (navy black). Chcesz aby twoje Audi TT zostało Audi TT? - kupuj oryginalne czę?ci.
no i mnie tez spotkało - zerwana linka- rozwiązał ktoś ten problem? jak się dostać? pomóżcie koledzy
mialem to 2 dni temu
od spodu odkrecasz osłone pod silnikime i śrubokrętem blokade odblokowujesz
u mnie było łatwo ze względu na brak pompy SAI
.... 1,8 t....