Mam problem jak jade samochodem powyzej 30km/h wł mi sie dwie kontrolki abs i kontrola trakcji co to moze byc??
Mam problem jak jade samochodem powyzej 30km/h wł mi sie dwie kontrolki abs i kontrola trakcji co to moze byc??
vag-com prawde ci powie trzeba przeskanowac auto bo inaczej bedzie zgadywanka
masz najwidoczniej jakis problem z systemem esp, wymieniales ostatnio jakies podzespoly przedniego zawieszenia ??
01276 mój bład. Wczoraj odłączyłem akumulator i wyciągałęm bezpieczniki i po tym mi sie własnie zapaliły kontrolki
Jaki masz dopisek przy błędzie ?
Generalnie błąd ten dotyczy pompy ABS nie mniej jednak w zależności od opisu po błędzie zalecane jest różne podejście do sprawy
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
tylko pokazlo mi taki blad 01276 nic wiecej
No to trzeba sprawdzać wszystko po kolei , sugestie w linku
01276 - Ross-Tech Wiki
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
U mnie wyskakiwały kontrolki ABS / KT same kiedy chciały. Same również gasły kiedy chciały, byłem u mechanika który pracuje w ASO Audi aby podpiąć pod kompa i nic nie wyskoczyło, zero błędów... Po sprawdzenia wszystkich czujników itp. nie znalazłem przyczyny zapalania się kontrolek. Dałem sobie spokój, kilka dni temu wyskoczyła mi kontrolka brak płynu hamulcowego, rzeczywiście nie było już nic. Kupiłem, wlałem i od tamtej pory nie wyskakują mi kontrolki
Ostatnio edytowane przez TTM ; 03-09-2016 o 17:05