tak jak w temacie, kupie silnik podnośnika szyby lewa strona(kierowcy) ... oczywiscie w rozsądnej cenie ... pozdro
tak jak w temacie, kupie silnik podnośnika szyby lewa strona(kierowcy) ... oczywiscie w rozsądnej cenie ... pozdro
nadal kupie ;]
na takie fanty czeka tu dużo ludzi towar poszukiwany przez wiele osób
no to świetnie ...
W ASO rożnie w granicach 920 - 1000zł. Da radę kupić nówkę ori za 850zł... ale to i tak dużo. Jakby się zebrało chociaż ze 3 osoby to byłoby taniej Ja na pewno będę brał ale jeszcze troszkę muszę poczekać Jak ktoś chętny by był to pisać może załatwi się taniej jeszcze.
Ja kupiłem od A3 i działa już prawie rok bez problemu a cena sporo niższa od oryginalnego TT
Jak dobrze pamiętam używka 50zł na allegro
ale od A3 pasuje plug and play ?
dodam też że można kupić lewy lub prawy i przełożyć wnętrzności ze starego i wszystko też będzie działać
tylko ja nie mam wogole swojego starego silnika, bo tak juz kupiłem auto ...
czyli jak kupie z A3 to bedzie wszystko działać, nawet to domykanie i opuszczanie szyby przy otwieraniu i zamykaniu drzwi ? ten z A3 tez jest normalnie z elektroniką?
Tak będzie wszystko działać tylko musisz kupić silnik z elektronika we właściwą stronę aby pasowała w mocowanie
ale na allegro są oferty od 140 zł całe mechanizmy ze wzmocnieniem drzwi do 260 zł można kupić już kompletny zestaw
a czy mogę prosić o jakiś numer tego silniczka od A3 by było wiadomo co na pewno pasuje do TT
Musisz zobaczyć w która stronę masz mocowanie i taki sam trzeba kupić
do a3 są dwa rodzaje wtyczek jedna identyczna jak w TT a druga ma inny kształt
zrob zdjęcie swojego silniczka który masz uszkodzony a znajdę ci zamiennik