na łonie natury...
na łonie natury...
porównałbym tą piękność do Jessic Alby mój ideał
Super Fotele koloru czerwonego wygrywaja no i piekne felgi
Piękna sztuka i zgadzam się z przedmówcą, że kolor foteli najlepszy z możliwych
I don't have dreams, I have goals.
Trochę fotek z wyjazdu w Dolomity. Jak obiecałem tak wrzucam.
Skoro dział moje auto to wszędzie zdjęcia z TTunią w roli głównej.
Powiem Wam, ze TTka jest stworzona do jazdy po górskich serpentynach, miodzio! Gdyby jeszcze zamykali drogi i nie było tych wszystkich co prawie stają na zakrętach...
Passo Falzarego
rewelacyjna droga (szerokość na jedno auto z zakrętami 180 stopni) w wąwozie, pionowe skały po kilkadziesiąt metrów (bajka!)
w drodze do San Martino di Castrozza (tak tam teraz Kubica szalał na rajdzie)
Spotkanie na przełęczy "na szczycie"
Niestety nie dało rady wjechać na podium i zrobić fotka z TTunią ( Carabineri pilnowali )
Ekkkkhhem.....chyba konkurs na jesienną fotkę TT dzięki powyższym zdjęciom jest już pozamiatany Świetne foty, jeszcze lepsze krajobrazy, gratki wyjazdu, rewelacja
Te Terrere Terrere terererererere …
Piękne widoki, LUBIĘ TO!
Znowu TT znowu Cabriolet
Piękne foty jak i widoki , gratuluję też fajnej wyprawy
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
WOW, super foty.
Faktycznie, po zdjęciach widać laureata jesiennego konkursu.
Dzięki, bardzo miło, że fotki się podobają. Czasem pomysły na ciekawsze fotki były, ale tam ciężko się czasem zatrzymać. Marzyła mi się fotka, że widać z góry krętą drogę i TTkę, ale ciężko znaleźć było miejsce, z którego można by to cyknąć i nie trzeba by tam było iść parę godzin
Generalnie po Dolimitach jeździ sporo fajnych aut i robią sobie kółeczka po zakrętach (mogę wrzucić foty - tylko gdzie?).
To mnie w sumie natchnęło na posiadanie auta sportowego.
Tu będą pasowały: http://www.klubtt.pl/rozrywka/6227-z...z-wakacji.html
Piękne auto, piękne widoki - super fotki.
Np. na Google Picasa
Pozdrawiam!
Było: Audi TT 8J 1.8 TFSI => Jest: VW Passat B6 1.8 TSI+++++++++[Yanosik - Antyradar w smartfonie]
piękne auto, piękne widoki i piękne zdjęcia. Zdjęcia z chmurą w połowie góry wyszły zdecydowanie najlepiej!
Piekne fotki Te z chmurami przypominają testy w tunelu aerodynamicznym
Z tej fotki chmury w połowie góry też jestem zadowolony, a było na to parę minut, po kilku minutach już konfiguracja się zmieniła i efektu nie było. Więc szybko trzeba było parkować i pstrykać.