Witam,
Czy ktoś ma zamiar się tam pojawić?
Więcej informacji dostępnych tu
Connexion | Facebook
Witam,
Czy ktoś ma zamiar się tam pojawić?
Więcej informacji dostępnych tu
Connexion | Facebook
ja jadę na 100%
Ale chyba nie prosto z pracy? Może by się gdzieś umówić w LDZ i razem śmignąć?
ja też mogę podjechać dajcie znać jak się zorganizujecie
w sumie moge, czemu nie ... a spotkać sie proponuje na parkingu na chojnach pod carrefourem, stamtąd prosta droga na zlot
My z Ziembolem jedziemy na pewno podajcie nr tel to się zdzwonimy co do soboty i umówimy z miejsca którego będziemy jechać .Może jeszcze ktoś będzie chętny?
No to mamy 4 auta póki co Można się też ewentualnie spotkać na parkingu pod knajpą Grota w Starowej Górze przy samej drodze po prawo. Temat do dogadania.
EDYCJA ---------- Post dodany 15:53 20-09-2012 ---------- EDYCJA
Panowie może byśmy ustalili jakieś miejsce i godzinę spotkania żeby wspólnie pojechać? Znając życie to zdzwanianie się "przed" nie zawsze wychodzi
No to jak? Moja miejscowka i godzina 18:30? A o 19 ruszamy by sie przebic w miare sprawnie bo napewno beda mega korki...
Chlopaki. Ja na 99% nie dam rady no chyba, ze cos wyjatkowego sie stanie. Zycze milej zabawy i dajcie na forum jakies fotki z impry. Szerokosci.
jak coś by sie znaleść na tym całym parkingu, proponuje tą część jak najblizej ulicy kolumny
Nocny-Mocny Spot Aut Wszystkich Marek
Uwaga, Uwaga!!!
Zmiana Miejsca Spotu i Godziny na 23:45
W Ostatniej chwili wypowiedzieli nam pozwolenie na organizację imprezy!
Nic nie mogliśmy poradzić. Po konsultacjach podjeliśmy decyzję o powrocie na T.Ł.B.
POLROS się wystraszył!! Jutro w Sobotę spotykamy się wszyscy na parkingu TESCO Łódź Bałuty!
dobra i wszystko jasne, i przed chwilą dostałem info ze TeTetkami spotykamy się na wojska polskiego na Orlenie o 18:30
Dokładnie o 18.30 wszystkie TT z Łodzi na stacji orlen i wielkim orszakiem ruszamy na tesco