A to silnik 211KM i ledy do jazdy dziennej były montowane już w 2008r? I jeszcze zastanwiają mnie te znaczki rs - czyżby właściciel wymieniał fotele i kierownicę tylko dla znaczków, czy raczej świadczy to o składaniu auta po wypadku?
A to silnik 211KM i ledy do jazdy dziennej były montowane już w 2008r? I jeszcze zastanwiają mnie te znaczki rs - czyżby właściciel wymieniał fotele i kierownicę tylko dla znaczków, czy raczej świadczy to o składaniu auta po wypadku?
Ja myślę, że jedno i drugie.
Takiego naszytego/naklejonego gówienka na fotelach nie ma TT RS, na kierownicy (obstawiam naklejkę) też to inaczej wygląda ori. Trochę wiocha coś takiego robić, jeśli coś udawać, to już robić tak jak jest fabrycznie, a nie wmawiać ludziom głupoty. Dla mnie jedyne co w nim pasuje, to przedni zderzak
Liczy na niewiedzę potencjalnych kupujących.
Osobiście jestem przeciwny dużym grilom w TT, wygląda to strasznie. Osobnik z poniższego linku dopuścił sie profanacji, ktoś z forum ??? Na klapie kulbowa nalepka
AUDI TT 2000 ROK 1,8 T COUPE ( 270 KM !!! ) (2594613744) - motoAllegro
PicardDoubleFacepalm-1.jpg
Mam nadzieję że naklejka została po poprzednim właścicielu...
Te Terrere Terrere terererererere …
Raczej go nie sprzeda z tym czyms
Jak mozna tak zepsuc wyglad auTTka no ale to moje zdanie.
I TT
Kolejna buła na alledrogo, podziwiam fantazyjny stajl właściciela no i z gazem
Audi tt 225 km tunning quattro gaz ZAMIANA (2607948923) - motoAllegro
Brak słów.
Ja się pytam co właścicielom tych TTek zaszkodziło...może tak nienawidzą tych auTTek że takie im krzywdy robią?
Te Terrere Terrere terererererere …
"Love Them BOTH" - M.
Ale kolor to jest pierwsza klasa.