17' TT 2000 rok, ktoś mi podwędził jeden dekielek na parkingu... kupię 4szt lub 1... poniżej foto pojazdu w razie czego : )
Załącznik 2844
17' TT 2000 rok, ktoś mi podwędził jeden dekielek na parkingu... kupię 4szt lub 1... poniżej foto pojazdu w razie czego : )
Załącznik 2844
matikte to chyba nie takie Ten będzie odpowiedni
DEKIELEK AUDI A3 A4 A6 TT 8N0 601 165A ŁADNY ! (2609117216) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
DEKIELEK KAPSEL AUDI TT 8N0 601 165A (2603290731) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
mi też ukradli kupiłem 4szt ale wcześniej kupiłem jeden i jak znajdę to dam znać, ale na aukcjach ceny wydają się ok więc pomyśl nad tym
Hmm te dekielki,które zaproponowałeś chyba nie podejdà do tych felg. Są za duże. Przynajmniej jak tego typu oglądałem to tak było.
zauwaz, ze te z mojej aukcji i te z twojej maja ten sam part number na moje musza pasowac bo sam mam takie ;p tyle, ze ja dostalem je z felgami
matikte- pewnie masz racje, a ja jak szukałem to zaproponowali mi chyba za duże No nic propozyjcje poszły, a sam zainteresowany musi podjąć decyzję Ja już na ten sezon nie montuje dekielków, bo we Wrocławiu ciągle komuś coś się przydaje z mojego auta i mnie trafia :/
Juz ktorys raz widze na forum, ze dekielki skradziono, Polska to naprawde dziwny kraj ja jezdze TT po Irlandii prawie 3 lata codziennie parkujac przed centrum handlowym i zaden mi nie zniknal
Tak propozycje padly wiec nic juz po nas
dzięki wielkie za odpowiedź, na allegro nie widziałem choć szukałem ale bardzo Wam dziękuję!