Nie jest to Ori, ale zamysł dobry, gdzieś były takie projekty z kierunkami, działały na przemian z dziennymi.
Własnie edytowałeś.
Znowu TT znowu Cabriolet
i jeszcze jedno pytanie czy tego typu żarówka będzie bezproblemowo działała w TT ?? Ktoś wcześniej pisał, że mogą uszkodzić lampę ? Używa ktoś ? Zastanawiam się nad kupnem takiej żarówkipostojowej.
Żarówki postojowe H6W BAX9s 5 SMD CAN BUS AUDI A8 (255708777 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
nadal,
po zmroku barwa jest identyczna jak w ksenonie, porownywalem z TTka stojaca obok mojej z ksenonem - zero roznicy w barwie,
jesli chodzi o twoje pyt. o h6w led to ja mam taka juz dosc dlugo: H6W (BAX9S) 12V 1W BIAŁA LED SMD EXTRA POWER (2541182166) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
"Love Them BOTH" - M.
Dzięki za odpowiedź. Czy ta postojówka ledowa nie powoduje wyrzucania błędów? Więc czas na zakupy
u mnie nie, ale ja mam malyFIS, wiec chyba w ogole nie mam w nim komunikatu przepalonej zarowki ;] najlepiej najpierw napisz wiadomosc do sprzedajacego, siedzi mocno w temacie, wiec pewnie da ci konkretna odpowiedz,
polecam od razu zmiane zarowek w tablicy rejestracyjnej ;] jak znajde to wrzuce dzis zdjecia w topic o led ;]
"Love Them BOTH" - M.
do postojówek można śmiało ładować led-y , naprawdę fajnie wygląda ,kolor jak w ksenonie
A do jakich swiatel jakie polecacie zarowki wraz z symbolami?
Bo wlasnie musze troche w oswietleniu pogrzebac :-/
EDYCJA ---------- Post dodany 07:42 12-09-2012 ---------- EDYCJA
przepalona mam zarowke do krotkich..
EDYCJA ---------- Post dodany 08:11 12-09-2012 ---------- EDYCJA
znalazlem w instrukcji. trzeba bylo troche poszukac heh
MK1
Wersja z ksenonami:
Mijania : D2S
Pozycyjne : H6W
Drogowe : H7
Kierunki boczne : WY5W
Kierunkowskazy przód : P21W
Kierunkowskazy tył : H21W
Przeciwmgielne przód : H3
Przeciwmgielne tył : P21W
Tylne światła : P21/5W
Światła stop : P21/5W
Tablica rej. : C5W
Światła cofania : P21W
MK2
Mijania : D1S
Pozycyjne : H6W
Drogowe : D1S
Kierunki boczne :
Kierunkowskazy przód : H21W
Kierunkowskazy tył : W16W
Przeciwmgielne przód : H11
Przeciwmgielne tył : P21W
Tylne światła : P21W
Światła stop : P21W
Tablica rej. : C5W
Światła cofania : W16W
Prośba do moderatorów o przeniesienie do odpowiedniego działu to może skończą się ciągłe pytania o to samo,chyba,że już ktoś coś takiego zamieścił.
Ostatnio edytowane przez ksolk ; 20-09-2012 o 07:43
O, i super. Przydałaby się jeszcze rozpiska dla MK2 (jeśli sa różnice).