Blerx, serio? Nie wiedzialam,ze to taki 'rarytas' Jak dla mnie super,tylko tez mam troszke zmechacony ten zamsz i musze wyprobowac sposobu z damska golarka, jak to na forum ktos filmik zamiescil
Blerx, serio? Nie wiedzialam,ze to taki 'rarytas' Jak dla mnie super,tylko tez mam troszke zmechacony ten zamsz i musze wyprobowac sposobu z damska golarka, jak to na forum ktos filmik zamiescil
Sposób dobry. U siebie mam taką samą tapicerkę i innej bym nie chciał.
Ja u siebie z ogolnego wyposazenia jestem bardzo zadowolona..jedynie co uwazam za minus, to to, ze babka wymienila oryginalne radio na jakies sony ;/ Fakt faktem moja druga polowa pogrzebala przy radiu i gra teraz rewelacyjnie, jednakze uwazam,iz oryginalne radia sa chyba najlepsze.
No wlasnie tez mam cale audio bose, oprocz radia ;/ takze polookam na necie. Sluchajcie, a ta zmieniarka na 6plyt co jest z tylu, przy fotelu pasazera, to ona jest w standardzie? Dopiero wczoraj zostalo to odkryte haha :P
EDIT
to jest takie radio?
http://allegro.pl/oryginalne-radio-a...562077743.html
Ja mam takie radio: Blaupunkt Audi Concert Plus - 100% sprawny + kod (2588029659) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. <- i takie było w tych rocznikach produkcji TTek.
Aczkolwiek radzę szukać takiego co jest produkowane w Japonii a nie w Portugalii...chociaż nie wiadomo już które wcześniej padnie: http://www.klubtt.pl/warsztat-zralb-...concert-i.html
A najlepiej to upolować Concert II (z chowanymi gałkami, ale trzeba dodać urządzonko symulujące linię CAN, bo nie będzie dobrze działało - standardowo je montowano chyba po 2003 roku do TTek): AUDI CONCERT II A6 TT 22 CM RADIO CHOWANE GAŁKI (2538171301) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
p.s. Zmieniarka fajna sprawa, też niedawno uruchomiłem i działa bez zarzutu
Jak juz kupowac to Audi Concert II, na forum jest wiele opnii, ze z systemem Bose gra duzo lepej niz kaseciak
Ori radio ładnie się komponuje z całością.
Ale jeśli chcecie, by zagrało lepiej, to radzę jednak wymienić na jakieś markowe. Sam mam bardzo pozytywne doświadczenia z mariażem BOSE-JVC i PIONEER. Różnica kolosalna!
Bose jest w standardzie od pewnego rocznika. Różni się tylko kodowaniem radia! Sam to sprawdzałem u siebie.
Dopłacasz kasę za numerek w kodowaniu radia inny i za logo bose na kratce od głośników.
U mnie niby bez bose CD gra inaczej po ustawieniu w radiu systemu bose ilość głośników u mnie w samochodzie jest taka sama jak w wersji z bose. Sprawdzałem nawet po ustawieniu w radiu najlepszego kodowania nie ma błędu z brakiem dostępu do głośnika.
Ostatnio edytowane przez ICE ; 26-08-2012 o 11:55
Seryjne CD i glosniki w moim 2 aucie (focus II) graja milion razy lepiej niz to cale BOSE z audi, wam na serio taki marny dzwiek imponuje?
Mmmm....Focus II, rewelacja. Kolego spider a nie uważasz że to jest temat o czarnej TTce koleżanki a nie o tym co i gdzie lepiej gra ??
Dziekuje za pomoc, w takim razie bede sie rozgladac za tym concert II.
Ostatnio edytowane przez ml0da86 ; 26-08-2012 o 15:20
A moze mi ktos polecic cos do malowania zaciskow? Chodzi mi o dobry produkt dobrej firmy, ktora posiada pelna game kolorow..nie chce czerwonych, mysle o rozowych nie wiem czy nie bedzie to wiesniackie, ale chcialabym miec jakis kobiecy element w aucie ( a wszelkie naklejki,zawieszki na lusterka, pokrowce,dywaniki itp odpadaja).