srebrna mk1 w Sopocie koło 13 bodajże jadąca w stronę Gdyni, pomachałem, niestety bez odmachania, blachy GWE
srebrna mk1 w Sopocie koło 13 bodajże jadąca w stronę Gdyni, pomachałem, niestety bez odmachania, blachy GWE
Dzisiaj na Pradze w Warszawie około 19:30-20:00? , srebrne TT z mrugneliśmy sobie światłami, ktoś od nas?
około 21.30 przy Media Markt na Przymorzu pomarańczowa MK2, zawracała w strone Gdańska, podejrzewam nawet, że to ktoś z niedawnego, trójmiejskiego spotu... ;>
Wczoraj koło godziny 19 srebrna tt mk1 STA klubowe ramki pod rejestracje.Bytom ul.głowackiego estetycznie zaparkowana za mną. Pozdrowienia dla kierowcy
Pozdrawiam wczoraj na Sobieskiego ok. 16:20, czarna TT 8N cabrio Q z zamkniętym dachem bo upał, rejestracja DW 1XX ME, za sterami piękna kierowniczka. Szkoda że nie pojawiłaś się wczoraj na spocie w Arkadii :/
Dwa dni temu czarna tt na czarnych felgach z czerwonym rantem zaparkowana przy moście poniatowskiego, poznym wieczorem, ktos od nas?
Dzisiaj ok 11.30 czarna TT cabrio 8N na WF w porscie koło wiaduktu nad zegrzem. Nie dość że TT-kowioe to jeszcze motorowodniak z tego samego portu
dzisiaj 13.30 srebrna mk1 zaparkowana przy Gemini w Gdyni na Skwerze Kościuszki.
Pozdrawiam kierowcę srebrnej TT 8N z 2rurką oraz blendą z R32, na rejestracji PO xxx i jakieś dwie literki (chyba ME), dziś w lekkim korku na Marynarskiej w Warszawie w kierunku Żwirki i Wigury. Stałem swoją srebrną pięknością na środkowym pasie a z prawej pomykało to cudo...
Dzisiaj rano około godziny 9 na rozmowie w sprawie pracy mojej kobiety - we Wrocławiu - Centrala Kauflanda. Wśród wszelkiej maści nowych audi wyłoniło się MK2 Cabrio. Osoba która tam pracuje i jeździ TT wie co dobre.
Pozdrawiam
wczoraj jadę sobie z zakupów tą samą drogą co zawsze, patrze a tam.... czarnula
teta przedemną rzuciła awaryjki, ja mrugnąłem i skończyło sie na mini spocie
pozdrowienia dla kolegi stfpl i powodzenia za tydzień !
wczoraj (piatek, 10 sierpnia) trasa z bydgoszczy na torun (przez obwodnice) niebieskie mk1 z ladnie blyszczacymi felgami...
tomi, moze to Ty ?
"Love Them BOTH" - M.
M and V tak to ja
Ja dzisiaj widziałem srebrne mk1 z czarnymi naklejkami na drzwiach, było to w Łaziskach Górnych przy zjeździe na wiślankę.