pawel-2005 poszukam potem na forum a4 ale chyba oficjalnie i z tego co ludzie pisali to bardzo prfoi podchodzi do sprawy
pawel-2005 poszukam potem na forum a4 ale chyba oficjalnie i z tego co ludzie pisali to bardzo prfoi podchodzi do sprawy
no to poszukaj bo ja juz dzisiaj odebrałem mojeo fimca forga)))) mysle ze w tyg znajde czas zeby go wkońcu zalożyc bo niemogłem sie doczekać kolanko dolotowe chyba tez zamówie
[ Dodano: 2 Sierpień 2009, 19:12 ]
no a jak to wszystko ogarne to trzeba zestroić...i mam nadzieje ze sie cieszyc nowymi owieczkami w stadzie
[ Dodano: 27 Sierpień 2009, 21:04 ]
no to kto chętny na sam program w unitronicu/ gdyz jutro otrzymam dolot i filterek pewnie w nastepnym tygodniu to załoze i mogę jechac hamowac autko i robic wirusa....kto jest chetny? grupowo będzie taniej
Odświeżę może temat - czy obecnie zebrała by się grupa na to? Ja chętnie podniósłbym moc w swoim MK2 200KM na razie bez przeróbek mechanicznych - moze jest jeszze ktoś chętny i ktoś, kto wie gdzie i jak zrobić to najlepiej?
Ja bym chciał żeby mi zmienili program, albo odpowiednio ustawili tylko nie wiem czy coś takiego robią..?
Jezeli auto jest seryjne, to z 200KM MR Motors w serii robi bezpieczne 265KM za mila cene i sa na to dowody u nas na forum
Dzięki, właśnie o tym myślałem. Wysłałem im zapytanie o cene przy 1 i kilku autach.
Ostatnio edytowane przez humidorek ; 31-07-2012 o 10:56
to nie tak. Wchodzisz na forum golfa lub passata i tam sie dopisujesz. Grupowe szkolenie to 100 aut a nie 1 czy 3. WTedy cena jest bardzo atrakcyjna. Mimo to napisz, co Ci odpisali.
Aha... dzięki za sprostowanie. Napiszę oczywiści, jak tylko odpowiedzą.