Dzisiaj Oliwkowe TT MK2 w Wejherowie ma blachach GWE właśnie. Drugi raz widzę na drodze, nie widziałem kto prowadzi ale bardzo spokojna jazda : )
Dzisiaj Oliwkowe TT MK2 w Wejherowie ma blachach GWE właśnie. Drugi raz widzę na drodze, nie widziałem kto prowadzi ale bardzo spokojna jazda : )
Środa i czwartek ciemnozielone TT cabrio na Kazimierzu w KrK...
dzisiaj okolo 13.40 Gdynia ul Władysława IV srebrne mk1 czarne felgi.
i drugi kolo 15, ulica Świętojanska, srebrna mk1 kabriolecik.
TT MK2 opanowuje polskie ulice:
Wejherowo - Oliwkowe (zielone) MK2 rej GWE,
Chałupy - Biała Perła MK2 S-Line rej Niemieckie,
Wejherowo - Czarna MK2 3.2 rej GA
A mnie bardziej interesuje kto jeździ taką samą jak moja czarną TTką (MK2) po Ursynowie w Warszawie (niedziela ok. Karpielówki)? Takie same felgi, idę akurat sobie spokojnie, aż się zestresowałem, że mi ktoś moją wyjechał...
Ktoś z forum?
Dzisiaj białe audi TT mk2, Łódź ul.Strykowska ok. godziny 16.20,ktoś z forum pozdrawiam!!
Pozdrawiam Panią w czarnym TT , która miałem dziś okazję widzieć koło Bagateli w KrK około 15.30 Krakowskie blachy, jedna rurka, atrakcyjny kierowca z długimi czarnymi włosami... Mieliśmy okazję chwile razem podróżować..
pozdrawiam kierowcę z Gdańska widocznego na fotach a przy okazji zapytanie składam do forumowiczów - który z nas ma prawidłowo ustawione rury wydechowe?
W mojej TT wyraźnie wystają poza plastik, natomiast kolega na zdjęciu z rejestracją GD ma rury 'ścięte' idealnie z plastikiem pojazdu.
Tak samo w przodzie napis QUATTRO u mnie jest na środku grilla a kolega ma niżej, tak jak w nowych modelach Audi jeśli się nie mylę. pozdrawiam!
Załącznik 2568Załącznik 2569Załącznik 2570Załącznik 2571Załącznik 2572
Gorlice ul. Adama Mickiewicza godz. 11 niebieskie mk1 ( KGR. )
I TT
Ktoś od nas?
Dziś czarna Mk1 o poczatkowych WG na ul. Górczewskiej obok Auchan pozdrawiam )
Srebrna TT-ka z czarnym dachem, jadąca autostrada A2 w kierunku Strykowa, oraz srebrna w Zgierzu ok godziny 17.30.
Ktos od nas !?? POZDRAWIAM