Niebieski lub któryś z carbonów: biały, srebrny.
biały
czarny
pomarańczowy
niebieski
inny...
Niebieski lub któryś z carbonów: biały, srebrny.
akurat jesli chodzi o felgi, to moim zdaniem w przeciwienstwie do auta mozna je malowac do woli. Taka naklejka na feldze dlugo pewnie nie wytrzyma, ale jest za to swietna by przekonac sie, czy warto sobie robic taki pasek czy nie i ew. domalowac sobie ten rant. Jak na tasme to troche droga, bo ok. 100 zl. Ty bedziesz to kupowal gdzies w Polsce?
Panowie doradzicie coś czy te niebieskie wnętrze będzie pasować do białego auta ?
kolor biały jest w modzie od kilku lat i nie zapowiada się żeby szybko przestał być modny bardzo ładny. Pomarańcza jak chcesz się baaaardzo wyróżniać, niebieski jest w ****la bardzo ładny. Ja myślałem nad oklejeniem swojej na czerwony bo ten kolor zawsze uważałem za kolor aut sportowych i szybkich jednak ja mam niebieski środek i słabo wyglądałby w połączeniu z czerwonym lakierem. Dodatki karbonowe dobrze wyglądają tylko na niebieskim i srebrnym
MK1 i MK2 to zupełnie inna buda więc wybrałbym co innego do siebie a dla Ciebie, w tej firmie co chcesz robić pięknie zrobili MK2 ostatnio:
https://www.facebook.com/media/set/?...0875055&type=3