Kumpel ma fajne Extra White, całkiem fajnie ?wieca.
Kupywał z was kto? co? fajnego w tym temacie na allegro?
Kumpel ma fajne Extra White, całkiem fajnie ?wieca.
Kupywał z was kto? co? fajnego w tym temacie na allegro?
H7 to potrzebujesz do ?wiateł drogowych (długich) ?
Philips BlueVision
Do Soczewek szukaj takich samych tylko H1
Fajnie ?wiec? a dobrze o?wietlaj? to jest różnica jeżeli chcesz poprawić to drugie to polecam Philips +50% wad? ich jest krótka żywotno?ć ale co? za co?
Na temat niebieskich lampek z biedronki nie wypowiadam się
Znowu TT znowu Cabriolet
PHILIPS H1 Blue Vision ultra Xenon effect 2szt+5w5 (245531120 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czyli takie powinny pasować? Kupiłem H1 (Blue Vision ULTRA H1 PHILIPS + 2szt. W5W GRATIS!! (2474720419) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.) niestety z jednym wtykiem i ****.
Kontynuując pytanie - jakie należy kupić postojówki, W5W w komplecie też nie pasują, bo są na wcisk a zamontowane mają małe bolce i się przekręca. Sprawdzę jeszcze w drugim reflektorze bo ten którym mi padły nie jest fabryczny, tylko Boscha, stąd może te problemy.
Z piłuj jeden bolec i dopasujesz zwykłą w5w, lub szukaj takich z niesymetrycznymi bolcami, są droższe ale pasują p&p
Znowu TT znowu Cabriolet
Jak chcesz dobre swiatla w normalnej cenie to - tungsram megalight +90%. Porownywałem wszystkie i te są najlepsze.
Ja polecam OSRAM NIGHT BREAKER PLUS. Słyszałem też, że ww. tungsramy świecą równie dobrze, a są tańsze.
Pozdrawiam!
Było: Audi TT 8J 1.8 TFSI => Jest: VW Passat B6 1.8 TSI+++++++++[Yanosik - Antyradar w smartfonie]