I jak według was ?
I jak według was ?
2009 Lotka R32 tył,Dystanse,Większe hamulce tył,Ciemne szyby jak drug? połówkę przekonam,Dolot BMR
Mnie osobiście się nie podoba . Wygląda zupełnie tak samo jak nowe a6 ( mowa o przodzie ). A audi TT zawsze było wyróżniające się wyglądem od innych modeli audi , a ten lift spowodował jak dla mnie taka " lepiankę " przód łudząco podobny do audi a4,a6 a tył pewnie taki jak od audi TT mk2 ... dziwne
Jak dla mnie super, te światła wyglądają rewelacyjnie. Co do podobieństwa do A6 to szukam szukam i jakoś znaleźć podobieństwa nie mogę. Bo ma paski led w światłach? Ogolne odważne porównanie TT z A6 Audi wszystkie modele ma charakterystyczne i dzięki temu te samochody są rozpoznawalne i z daleka wiadomo że to Audi.
Ostatnio edytowane przez Cubanito ; 07-07-2012 o 09:56
Ale to mie jest zaden lift tylko wizja jakiegos grafika, ktory z koncernem nie ma nic wspólnego. Wielka szkoda, bo mialem nadzieje, ze zrobię ten mod u siebie odmładzając moje tt o kolejne kilka lat. Jeszcze raz szkoda...
Przepiękna, szkoda że to jednak nie jest przyszły lifting chociaż jeżeli takowy będzie to myślę że nie będzie się różnił bardzo od tego na obrazku powyżej. Jeszcze bardziej agresywnie się prezentuje
Lampy miałbym już wymienione na takie jak by tylko były w ASO
I don't have dreams, I have goals.