to ile juz forum TT dziala??
to ile juz forum TT dziala??
I TT
Taka smutna muzyczka mi z winampa leci i widze na początku tego topicu same nicki bez awatarów to coś mnie ogarnia. Kiedyś rozbawieni, roześmiani użytkownicy TT a teraz...
Po nas też kiedyś puste nicki zostaną.
ps. nic nie piję
Dobrze ze w postscriptum sie Przyznales bo juz zaczalem odpisywac ))
I TT
racja Blerx, trochę się łza w oku kręci...
@Blerx, jutro do ciebie przyjadę po dwu mas to się możesz wygadać. Takie stare kotlety odnawiasz ze juz sie o ciebie zaczynam martwic.
hehe,
to chyba aga z zakupu kontrolowanego ? na auto z gwiazda sie pozniej przesiadla
szukalem kiedys odcinku z jej udzialem, ale bezskutecznie :/
"Love Them BOTH" - M.
W CB trzeba bylo inwestowac, zreszta trzeba sie naprawde postarac (bardzo delikatnie mowiac) zeby zarobic 24ptk. Wiem co pisze bo robie 5tys. km miesiecznie.
ale fakt...2002 rok i ludzie ttkami smigali ja wtedy na skladaku do sklepu jezdzilem po lody hehe.Ciekawe na jakie auta Ci ludzie sie poprzesiadali...
____/ \____
___(__\=OOOO=/__)___
___[_]..........[_]___
pamiętam jak chodziłem do gimnazjum jak się pokazała TT w płońsku, ale to był szał:P
ciekawe kto za 10 lat będzie pamietał o tym forum
Świat się zmienia, ludzie też, odchodzą, przychodzą, naturalna kolej rzeczy, wiele też zależy od nas samych, czyżby chwila refleksji, kojarzy mi się to z, a pamiętasz Heniu stare czasy, Kaziu to był gość ale nie żyje już, ech.
Znowu TT znowu Cabriolet
ostatnio ze swiatel depnalem w miescie pod gorke zeby podjechal, prosta 2pasmowka i pas zieleni, mialem jakas setke na liczniku,
za mna nieoznakowany i juz wpadlo 10pkt. zarobic 24 jest rownie latwo jak utrzymac czyste konto - kwestia szczescia lub pecha,
no chyba ze jezdzisz w 100% przepisowo, 40 na 40stkach, zawsze 50 w miastach itp., ja takich kierowcow nie znam
"Love Them BOTH" - M.
Wywołaliśmy ducha!
Witaj eb84 (: