Oczywiście czekamy jeszcze na film od Michała, bo sporo materiału zwinął, jak by zechciał być taki uprzejmy i coś w końcu skleić, był bym wdzięczny.
Oczywiście czekamy jeszcze na film od Michała, bo sporo materiału zwinął, jak by zechciał być taki uprzejmy i coś w końcu skleić, był bym wdzięczny.
Znowu TT znowu Cabriolet
Fajnie powspominać...
Pozdrawiam
coś chyba na resztę filmików się już nie doczekamy;/
Przeglądam każdą stronę ale nigdzie nie mogę znaleźć poprzednich linków do youtube, chciałem znów zobaczyć TT VS TTRS , usunęliście?
aby obejrzeć filmiki samych pojedynków trzeba odwiedzić:
http://www.klubtt.pl/kill-street/100...-gdaa-sku.html
tam się dowiesz co dalej trzeba zrobić żeby obejrzeć przejazdy, chociaż jak dla mnie teraz dziwne jest to że były takie obawy o policję itp a potem zostały wrzucone inne filmiki z autem o wiadomym kolorze. Na drugiej części filmiku z majówki widać nasze przejazdy.
Ogólnie samochód nie jeździ tylko kierowca, tak więc jeżeli nie widać twarzy kierowcy w każdej poszczególnej akcji to co oni mogą zrobić na podstawie filmiku?
No ale nie mogą nic zrobić. Sam robiłem ciekawe filmiki na youtube i wrzało ino na stronie internetowej miasta ale nic nie mogli zrobić, a nawet jakby coś zrobili to to był FAKE .
Dzięki bardzo za informacje bo się pogubiłem. pozdrawiam