I don't have dreams, I have goals.
Organizujcie coś a my nie zawiedziemy i zapewne centrum się zleci, tylko albo w pierwszej połowie lipca, albo w sierpniu, wrześniu.
Znowu TT znowu Cabriolet
to i jak bym wpadł,ale bmwiu,jak mnie nie wykopiecie bo jak coś to kolega ma w komisie TT to pożyczę na spota
Muszę się jeszcze zastanowić
Pozostaje termin do dogadania. Mnie nie ma w Krk. napewno od 6 lipca do 5 sierpnia. Resztę "wakacji" co prawda będę poza miastem, ale raczej nie byłoby problemu wrócić do centrum na jakiś wieczorek ;p
Czekam na propozycję terminów. Chcemy się spotkać tylko na jeden wieczór, czy raczej na jakiś dłuższy spocik. Jakie atrakcje planujemy? Czekam na pomysły
Ok to ja proponuję zatem 11 sierpnia. Komu by pasowało?
Z racji tego ze nadchodzi okres wakacyjny nigdy niezrobimy tak aby wszystkim odpowiadalo. Ja np od 4 sierpnia do 25 jestem poza miastem. W czwartek niestety zatrzymala mnie praca przed przyjazdem
Również z przyjemnością zobaczyłbym Twoją na żywo, bo na zdjęciach prezentuje się rewelacyjnie! Oczywiście, że byśmy sprawdzili - inaczej być nie może . Tak po prostu tylko zwiedzić Kraków można przyjechać zawsze a jak będzie spot, to bez akcentu związanego z samochodami nie obejdzie się .
Jak dla mnie 10-11 sierpnia jest jak najbardziej OK.
Pozdrawiam.
Jeżeli już to od 11-do 15 jest długi wekend lub 15-18 można by wpaśc do Zakopca na kilka dni, lubię góry pewnie nie tylko ja.
Znowu TT znowu Cabriolet
No spoko tylko fajnie jak by sie tam pojawili ludzie z Krakowa i okolic a nie sami z Warszawy i okolic a jak widać się nic nie odzywają. Liczę, że ICE i Jambolek pojawią się na takim spocie obowiązkowo bo jak nie to wole jechać na spota do Otwocka :P
zatem ja się pojawię
będzie okazja się w końcu poznać. a że i ja lubię góry to pomysł z zakopcem również trafny.
Kurcze pisalem juz ze ja dopiero ok. 20-go. lipca bede w Pl i nie jestem w stanie choc bym bardzo chcial nic juz zmienic termin zaklepany do paru mc.
I TT