NIE DZIAŁA MI SYGNAŁ ZAPALONYCH SWIATEŁ ORAZ KONTROLEK OSTRZEGAWCZYCH nie wiem co zrobic gdyz nie ma żadnej reakcji nawet przy tym jak sie rezerwa zapala prosze o pomoc
NIE DZIAŁA MI SYGNAŁ ZAPALONYCH SWIATEŁ ORAZ KONTROLEK OSTRZEGAWCZYCH nie wiem co zrobic gdyz nie ma żadnej reakcji nawet przy tym jak sie rezerwa zapala prosze o pomoc
o jaki sygnał chodzi? chyba nie dźwiękowy? czy o te piknięcie jak się nagle zapala rezerwa?
chyba chodzi o buzzer kontroli zapalonych świateł, oraz sygnałów ostrzegawczych czyli takie ustrojstwo .
GŁOSNICZEK BUZER JAEGER AUDI TT A3 A4 F-VA (2340263552) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tak chodzi mi o to co "wottka" zamiescił w linku tylko czy jest mozliwość zeby sie to zepsuło? czy może byc przyczyną brak mozliwości połączenia sie z modułem komfortu bo nie wiem czy jest on odpowiedzialny za te sygnały i co idzie za tym ze istnieje mozliwość że jest moduł zepsuty i dla tego nie działa sygnał?
dzieki za informacje odnosnie buzera.A co do łączenia sie z modułem to nigdy wczesniej nie miałem problemów z połaczeniem w innych autach. A żeby uscislić temat odnosnie modułu to przez pomyłkę napisałem moduł komfortu a chodziło mi o moduł centralnego zamka
![]()