Zaraz dam fotki swojego x-cess 5W40. Silnik śmigał po nim idealnie więc chyba oryginał.
Zaraz dam fotki swojego x-cess 5W40. Silnik śmigał po nim idealnie więc chyba oryginał.
pan mi opowiedział pół życiorysu i mówi że go drażnię takimi telefonami
tylko powiem ci że ja już raz też taki zalałem i było wszystko ok zmniejszyło się dużo zużycie i zdaje mi się że silnik chodzi normalnie ale niewiem czy niejest słabszy jest to możliwe chyba że się wjezdźiłem w auto bo od razu po kupnie to był szał ha ha
EDYCJA ---------- Post dodany 16:23 25-05-2012 ---------- EDYCJA
koleś twierdzi że na polske idą z etykietą rozklejaną jak u ciebie a na francje z pojedyńczą jak u mnie zgłupiałem już do końca nie wiem co mam robić czy wlać ten czy kupić x-cess
jeśli myślisz że gość powie 'tak wjebałem Ci podróbkę' to za bardzo ufasz Ludziom
to gdzie mam kupić oryginał pomoże mi ktoś skąd taki zamówić i jaki x-cess czy ten nieszczęsny specyfic???
Bienvenue chez Motul kto w ogóle Ci polecił ten specyfik .? EDIT doczytałem właśnie że motul zaleca specyfika i
X-clean+ 5W-30
tylko że te oleje nie nadaja sie do Benzyny
Ostatnio edytowane przez lambo ; 25-05-2012 o 16:44
Koledzy jak coś ja mam w sprzedaży motula w dobrej cenie orginał zarówno 8100 jak i 300v . Razem z filtrami jak coś to PW
to co mam w końcu kupić???
mówisz żeby tez zalać przed tamtą wymianą też mi on chodził po głowie ale kupiłem specyfika bo spełnia tą normę 503.01 x-cess niespełnia??dzwoniłem do IC i za specyfika powiedział mi 250zł a za x-cess nie całe 200,w czy ten x-cess jest lepszy od tego mógł byś mi to wytłumaczyć wszyscy z forum jeżdżą na tym właśnie oleju?wiesz trochu się obawiam takich zmian już kiedyś w innym aucie miałem złe wspomnienia po zmianach ale jak mówisz że lepszy to chyba go zaleje ,z IC powinien być oryginalny chyba nie?choć teraz tak wszyscy kombinują że niewiadomo od kogo kupić..
to jaki mam u nich kupić x-cess tak?
nie patrz na normy normy teraz są robione pod ochronę środowiska,nie pod ochronę silnika więc trzeba brać poprawkę na to co zaleca Producent.
Myślisz że auto pojeździ dłużej na oleju z nowszymi normami .? czy normami z lat Produkcji Twojego auta .?