Dzwoniłem do Bełchatowskiego w Krakowie. Podałem numer nadwozia nie ma dla mnie żadnej akcji.
Jak ktoś chce numer 12 252 30 00
Dzwoniłem do Bełchatowskiego w Krakowie. Podałem numer nadwozia nie ma dla mnie żadnej akcji.
Jak ktoś chce numer 12 252 30 00
Odkopie troche temat
Bylem dzis w ASO (kolega kurczak podeslam mi link z forum UK za co dzieki jeszcze raz) w sprawie cewek i niestety moje TT nie kwalifikuje sie na bezplatna wymiane cewek ale mila pani powiedziala mi , ze jest jeszcze jedna akcja serwisowa dotyczaca TT i na nia juz sie sie kwalifikuje. Dotyczy tylniej osi a dokladnie (nie wiem do konca jak ta czesc po polsku sie nazywa) Rear Axe Ball Joint i zaprosila mnie do serwisu na srode,
Wiec mozecie sprobowac, moze komus z was uda sie wymienic cewki na nowe albo ten Ball Joint za darmo
Pozdrawiam
U mnie w Zamościu nie ma ASO Audi i lipa... a do Lublina nie chce mi się jechać..
No tutaj masz rację, ale chyba to coś związane z tylną osią mnie pewnie nie dotyczy bo mam FWD, tak czy inaczej zadzwonię
Ale moze zakwalifikujesz sie na wymiane cewek, zawsze kilka groszy w kieszeni
jestem umówiony do ASO na sprawdzenie owych cewek i ewentualną darmową wymianę, dam znać jak poszło, ale polecam dzwonić i dowiadywać się
Byłem w ASO panowie mi wymienili wszystkie 5 i jest gitara
A te tylnia oś jest już coś??
hmm widzę że kolega ma silnik z TTrs w mk1:P 5 garnków musi fajnie zamiatać:P
Pewnie jedna mu na zapas wkrecili zeby juz na akcje serwisowa wiecej nie przyjechal ;P
Jesli chodzi o przeguby kulowe na tyl jak bylem w ASO to pan powiedzial mi, ze nie maja jeszcze calych info na temat tej akcji i poprosil abym przyjechal za tydzien ale pojechalem do PL na 2 tyg wiec teraz musze do niego zadzwonic i zapytac jak sprawa wyglada teraz
no dopytaj bo TY masz 225 i 200 rok to ja tez bym sie załapał jak cos:P
Jeśli cewka ma numer:
022 905 715
022 905 715
022 905 715 B
to wymieniają tylko uszkodzoną.
Jeśli cewki mają ten numer:
022 905 100 B
022 905 100 E
022 905 100 H
022 905 100 L
022 905 100 P
S 022 905 100
to wszystkie cewki podlegają wymianie.
Tyczy się to silników 4,6 i 8 cylindrowych w których są te cewki.
Wszyscy forumowicze czy to TT MK1 czy MK2 powinny sprawdzić cewki zwłaszcza w modelach 3.2 litra gdyż tam było najwięcej wadliwych.
Ostatnio edytowane przez ICE ; 11-12-2011 o 15:14
wystarczy zadzwonic do ASO i przez telefon doRadca serwisowy po wbiciu VIN poda nam informacje czy nasze auto podlega akcji serwisowej czy tez nie i nie ma znaczenia czy auto było serwisowane w ASO czy tez nie pomijając auta przyprowadzone z rynku USA.
DOTYCZY TO MK1
Dzisiaj bylem w serwisie AUDI Chingford Londyn i wymienili mi wszystkie cewki za darmo razem z jedna cewka ktora sam wymienialem 6 miesiecy temu plus mycie auta za darmo, podobno te mycie jest zawsze za darmo jesli zostawi sie auto w serwisie