Mari moze chce Ci sie zamowic jeszcze raz jak sie nudzisz troszke...mysle ze pare osob by sie nazbieralo
Mari moze chce Ci sie zamowic jeszcze raz jak sie nudzisz troszke...mysle ze pare osob by sie nazbieralo
____/ \____
___(__\=OOOO=/__)___
___[_]..........[_]___
Ja mam u siebie zamontowany zestaw głośnomówiący Jabra na bluetooth. Zestaw ten posiada funkcje transmisji FM. Wchodzę z telefonem do auta wybieram z telefonu muzykę i włączam radio jakość oczywiście dla melomanów będzie mizerna ale na upartego mogę sobie posłuchać czegoś z telefonu czy nawet nawigacje na głośnomówiący (głośniki samochodowe) mogę mieć wszystko działa na bluetooth więc nie bawiłem się z montażem
I don't have dreams, I have goals.
no tak, tyle ze ta zmieniarka ma taka sama jakosc jak plyta CD wypalona z tych MP3. Transmiterom FM daaaaleko do tej zmieniarki. Do tego dochodzi ergonomia uzytkowania.
Tak mi sie "nudzi", ze sypiam po 4-5 godz., bo mi dnia nie starcza Pamietam, ze sporo sie natrudzilem przy zamawianiu tego sprzetu z powodu ekstremalnego formalizmu Niemcow.
Potwierdzam, zmieniarka działa bez zarzutu, a zabawa z katalogowaniem utworów przednia, używam 16G i jeszcze dużo miejsca jest tak że można wgrywać jak leci, jedynie czasem potrafi sie zawiesić przy odpalaniu, ale to nie problem bo guzik załatwia sprawę.
Znowu TT znowu Cabriolet
Jest ktoś chętny na zakup grupowy jeszcze takiej zmieniarki do TT?
DMC USB Adapter MP3 VW R100 R110 RCD-300 RCD-500 RNS2 | eBay
Za opcje z przełącznikiem pomiędzy CD a MP3 jest dopłata coś ok 10eur ale w przypadku większego zamówienia możemy negocjować cenę
Znowu TT znowu Cabriolet
ZUCZEK, przecież ona jest dokładnie taka sama jaką masz u siebie w aucie. Zepsuła się?
No niestety poddała się, ale chcę taką samą bo uważam że 2 lata pracy w ciężkich warunkach, to jak na chinola to i tak dobry czas,musiała się wstrząsnąć, no i warunki atmosferyczne zrobiły swoje, następną bedzie trzeba jednak zabezpieczyć przed wstrząsami i przeciążeniami, zrobię jakieś etui i będzie banglać.
EDYCJA ---------- Post dodany 20:18 14-05-2012 ---------- EDYCJA
Nie warto, bo przy tej zmieniarce odpada ci korzystanie z CD changer, po za tym ten z ebaya też ma te zmieniarki w po 50eur.
Ostatnio edytowane przez ZUCZEK ; 14-05-2012 o 19:20
Znowu TT znowu Cabriolet
Tylko, że ja mam inne radio więc normalna zmieniarka mi odpada. Poza tym wkurzają mnie płyty CD bez formatu mp3.
Nie masz ori radia? Ori CD musi zostać, na wykwintne, niepowtarzalne, kolekcjonerskie płyty.
Znowu TT znowu Cabriolet
No to w czym masz problem? bo nie bardzo kumam o co ci chodzi??
Znowu TT znowu Cabriolet
A to nie jest problem, misz masz w TT akurat jest chorus lub concert 1 lub 2.
DMC SD USB Adapter MP3 Wechsler AUDI A3 A4 A5 A6 A8 TT | eBay
Z opcją przełączania było by takie
http://www.ebay.pl/itm/DMC-SD-USB-Ad...ht_3706wt_1139
Ostatnio edytowane przez ZUCZEK ; 14-05-2012 o 20:24
Znowu TT znowu Cabriolet