Paweł, wszyscy dobrze widzieli Twoje mk1 jeździ bardzo dobrze względem pomarańczy, jeżeli chcesz coś udowadniać prosze bardzo umieszczaj co zechcesz, jeżeli Ci to jakoś pomoże.
Na YT mozna zaznaczyc opcje i wybierac osoby ktore filmik moga ogladac. Nicki z YT tutaj i dodawac do listy osob ktore moga go obejzec i po klopocie
1. pciar
2. Softendo
1. pciar
2. Softendo
3. JaaqobIT
lelu666szczecin
1. pciar
2. Softendo
3. JaaqobIT
4. lelu666szczecin
5. TheJasiel1
1. pciar
2. Softendo
3. JaaqobIT
4. lelu666szczecin
5. TheJasiel1
6. matikte
1. pciar
2. Softendo
3. JaaqobIT
4. lelu666szczecin
5. TheJasiel1
6. matikte
7. MrPawel2005
(Michał nie chcę się jakoś dowartościowywać ale domyślam się że wiele osób chciało by zobaczyć najmocniejsze TT w klubie [a może i w pl tak jak Żuczek napisał] w akcji, tak samo bym bardzo chciał albo nawet jeszcze bardziej pojedynek TT Arttura i Twojej) skoro mamy nagrania to chyba po to aby je chociaż nielicznym pokazać bo w innym wypadku to po co nagrywać.
Na YT jest wiele filmików z adrenalinemotorsport jak się łapią po nocach w wawie w innych miastach itp i nikt nie panikuje dlatego jeżeli udostępnimy tylko paru osobom z forum to na pewno nigdzie to nie wypłynie
Odnośnie tego jak moje jedzie na tle pomarańczy to jestem zadowolony ale przecież finalnie przegrałem (gratki dla Ciebie) bo 3.2t jedzie mega , mega brzmi i sam bym bardzo chciał mieć taką ,(aczkolwiek wybrałbym manual ze względu na większy fun z jazdy)
na spocie było bardzo miło pojedynki też bardzo miłe dlatego nie spinajmy się o takie szczegóły , dla mnie najważniejszy z tego wszystkiego jest fun i adrenalina dlatego dobrze że doszliśmy już do jakiegoś konsensusu w kwestii filmików
Paweł, można wszystko umieszczać, ale w jakichś tam optymalnych proporcjach, żeby nie robić typowego undergroundu (my się ścigamy a wy łapcie nas, z nimi nie wygrasz jak się uwezmą), ja filmy ze swojego kanału pokasowałem którego już nie ma zresztą bo miałem ku temu powody... to fajne koreańskie auto które wtedy stało, też nie stało od tak sobie, nie tylko ja znam tych ludzi ale również osobę która ma kontakt służbowy z nimi i wiem jakie mają zamiary na te spotkania. Warszawa też jest trochę innym miastem - tam można się zaszyć, co dzielnica to inne patrole w dodatku większy przemiał aut.
A co do "najszybszego" auta, za takie się nie uważam i nawet mi na tym nie zależy, oddaję Ci ten tytuł (o ile w ogóle taki istnieje) teraz Ty masz najszybsze TT w Polsce. Ja mam autko rodzinno-rekreacyjne
Było miło, było fajnie, he he skąd ja to znam??? trele morele, a w powietrzu wisiał zapach wielkiej rywalizacji, lubię takie klimaty, no ale w końcu po coś sie te auta dłubie, chyba nie po to, aby klepać się po plecach.
Ja nie widze problemu w udostępnianiu takich filmików, wszyscy tam ścigają się do 60km/h w Wa-wie na niemieckim autobanie s8 wszyscy udostępniają filmiki, on-bordy i jakoś żyją, tak że bez paniki, tablice zamazać, no ale jak tam kto woli.
1. pciar
2. Softendo
3. JaaqobIT
4. lelu666szczecin
5. TheJasiel1
6. matikte
7. MrPawel2005
8. marcinauditt
Znowu TT znowu Cabriolet
tak ja się zgodzę że nie rozpowszechniamy tego(jeżeli ktoś sie boi albo nie ma na to ochoty po prostu) aby nie mieć lipy , ale tutaj już jest rozwiązanie
a odnośnieto ja zupełnie nie wiem o czym mowa, po prostu posiadamy w miarę szybkie auta i byłem Ciekaw które było szybsze 0-40 na godzinę moje jest deczko szybsze a 0-60 Twoje i to chyba tyle, wyścig był o złote kalesony (albo o te 2 dniowe skarpetki) i ja traktowałem to jedynie jako ciekawość i fun,dlatego nie zamierzam się uważać za najszybszego czy jakiegoś tam . Poza tym nie chciałbym aby atmosfera miedzy nami była napięta , bo ja Pamiętam jak z Piootrem rok temu rywalizowaliśmy na bemowie, wtedy ja byłem deko szybszy ale nasze relacje nie były ani trochę napięte,było pogratulowanie sobie nawzajem za dobrą rywalizację i zachowanie jak dorośli faceci , dlatego chciałbym żeby w tym wypadku też tak pozostałoA co do "najszybszego" auta, za takie się nie uważam i nawet mi na tym nie zależy, oddaję Ci ten tytuł (o ile w ogóle taki istnieje) teraz Ty masz najszybsze TT w Polsce. Ja mam autko rodzinno-rekreacyjne
PEACE
Ostatnio edytowane przez Pawel-2005 ; 06-05-2012 o 23:45