Planuje zakup nowych kluczy, przeglądając allegro natknąłem się na mało znane mi firmy, czy ktoś posiadał coś z Triumfa czy Corony Załącznik 2116
napiszcie czy warto w nie zainwestować.
Planuje zakup nowych kluczy, przeglądając allegro natknąłem się na mało znane mi firmy, czy ktoś posiadał coś z Triumfa czy Corony Załącznik 2116
napiszcie czy warto w nie zainwestować.
to zalezy jak czesto ich masz zamiar uzywac ((oraz jak szanujesz nazedzia)) osobiscie nie mialem stycznosci z tymi firmami ja sobie kompletuje marke Startseite - HAZET-Werk profesjonalna firma - droga ale cos za cos pozdrawiam
I TT
Mogę się mylić ale wyglądają jak by się miały same pogiąć jaka cena takiego zestawu?
Ja używam Proxon. bardzo solidne klucze nie tanie, ale kupujesz raz.
Jeżli chcesz naprawdę porządne klucze to zaczynaj przynajmniej od Stenley.
Znowu TT znowu Cabriolet
Też używam jeden zestaw nasadowy proxxona bardzo solidne lecz dwa razy już ukręciłem TTX-30.
Teraz szukam zestawu płasko-oczkowy:
Corona to koszt ~ 370zł
Triumf ~ 160zł
Proxxon ~ 299zł
Jeśli chodzi o Hazeta to na naszym rynku nie spotkałem dużego zestawu płasko-oczkowego, mam jeden krzyżak do pobijania tej firmy i jest to sprzęt nie do zdarcia.
Jambolek- fajny warsztacik tylko to imadełko jakieś skromniutkie
Jest jeden zestaw HAZET na allegro:
Cena 17 sztuk 750zł
do prac przy rowerkach wystarczajace ! - cos podszlifowac , przyciac idealne do montazu mam stojak .....
wiec jak dla mnie - szafa gra :P
EDYCJA ---------- Post dodany 18:34 01-04-2012 ---------- EDYCJA
no ale jesli ktos kupuje z glowa ((lub przeznaczeniem)) to nie sa to pieniadze w bloto wydane bo i ewentualnie np. syn bedzie kiedys zadowolony
I TT
jako podręczne te są fajne:
WURTH klucze płasko oczkowe z grzechotką 6 szt. (2223791680) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
fajnie się nimi robi
Jeśli chodzi o narzędzia firmy Corona to są one dość tanie. Do samochodów osobowych powinno wytrzymać ale napewno takie firmy jak Facom, Beta, Neo czy Jonnesway są porządne. Używam narzędzi tych firm przy samochodach ciężarowych i jest OK. jeśli chodzi o ceny to Facom ma najdroższe narzędzia z tych firm które wymieniłem.
Ja moge z czystym sercem polecic Wam narzedzia firmy Yato i Dekra, u kuzyna na warsztacie jescze sie nie zdarzyło zeby którys z kluczy tej firmy sie uszkodził a głównie pracuje z ciezarówkami.
Pracował wczesniej na Becie i nie zachwalał
Ostatnio edytowane przez Grzesiek G ; 03-05-2012 o 21:19
chodziło Ci chyba o DEDRA bo Dekra zajmuje się raportami usterkowości samochodów
nie wiem czy znacie te narzędzia "toptul" ale ja jestem z nich zadowolony. Używam ich od kilku lat do motocykla i nigdy mnie nie zawiodły, a po za tym każdy element jest numerowany i w razie złamania, zgubienia itp mozna zamówić tylko jeden brakujący..
No ,ja ich znalazłem tu
HAZET Wzek z wyposaeniem do AUDI Hazet 179-8-RAL7021/219
Ta cena to jakaś specjalna mikołajkowa?