Witam
Ostatnio zostałem "zmuszony" do zakupu TT Roadster 165kW.
Mam nadzieję, że forum będę odwiedzał tylko dla przyjemności, a nie w poszukiwaniu rozwiązań problemów z autkiem.
Pozdrawiam
Fidel
Witam
Ostatnio zostałem "zmuszony" do zakupu TT Roadster 165kW.
Mam nadzieję, że forum będę odwiedzał tylko dla przyjemności, a nie w poszukiwaniu rozwiązań problemów z autkiem.
Pozdrawiam
Fidel
Witam
Jak to zostales zmuszony ,
Napisz wiecej , bo mnie to zaciekawilo
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
W profilu 256KM zdjęcia,opis itp.Zamieszczone przez Fidel
Dziewczę sobie zażyczyło, więc kupiliśmy. Mi by do głowy taki pomysł nie przyszedł, czyli można przyjąć, że zostałem zmuszony :PZamieszczone przez Arttur
165kW + chip by Sportec = 256KMZamieszczone przez ksolk
Zdjęć jeszcze nie mam. Jak się pogoda poprawi, to może uda się jakiś ładny plener znaleźć.
Za opis może wystarczą podstawowe dane: 2000r., kolor srebrny, dach i środek czarny , felgi 16" z oponami 205/55/R16, sprężyny Eibach, wyposażenie raczej standardowe, tzn. chyba ma wszystko, co powinien mieć.
Zaraz po kupnie poszedł na przegląd (olej, filtry itp. w VTG) i na razie wszystko jest OK.
Fidel, daj sobie spokój z VTG. Tam już nie ma ludzi, którzy zadbają o Twój samochód. Chyba, że chcesz sobie na hamowni "pojeździć", bo sprzęt mają rzeczywiście na bardzo wysokim poziomie. Jak chcesz mieć samochód zrobiony profesjonalnie i nie być je...nym za dokręcenie każdej śruby to napisz na priv. Wskażę Ci człowieka, który stworzył dla tej firmy prestige. On sie zna na rzeczy. Właśnie będę u niego niedługo robił rozrząd tylko muszę zakupić części.
A co to za tajemnica że musi być na priv?chyba po to jest forumZamieszczone przez Lukasz505
ksolk- to nie żadna tajemnica, ale chyba nie wszystkich obchodzi mój znajomy, a dodatkowo zajmujący się samochodami tylko w wa-wie. Nie jest to żadna tajemnica. Bardziej zależało mi na tym żeby nie zaśmiecać forum, co przed chwilą uczyniłem. Pozdrawiam
Jak najbardziej jest to wskazane aby polecać dobrych mechaników,dobre warsztaty byle w odpowiednim dziale