Witam mam zamiar okleić auto lecz nie mam za bardzo pomysłu może pomożecie mi coś wymyślić. Licze na waszą pomysłowość
Witam mam zamiar okleić auto lecz nie mam za bardzo pomysłu może pomożecie mi coś wymyślić. Licze na waszą pomysłowość
nie wiesz co Ci się podoba .? to po co zmieniać ? ja bym brał czerwony mat temat juz taki był,więc nie wiem czy temat do kosza nie poleci :P
Waham sie czy malować auto czy okleić
chcesz malować bo kolor Ci nie pasuje czy z innego powodu .? odpryski rysy etc ? podobno ta folia po roku odchodzi,jakaś tam gwara.. jest ale co odejdzie podkleją i tak w kółko :/ ktoś z forum oklejał poszukaj tematu
Z tyłu koło tekj małej szybki akryl mi odłazi ;/ no i pare odprysków zamaskować nie chodzi o oklejenie całego auta
myśle nad błotnikami tylnymi
moze coś w tym stylu tylko na tył
http://minkara.carview.co.jp/userid/...blog/23002089/
Jak dla mnie bomba
Sticker BOMB!!! to naklejki naklejana 1 na 2 :P są imitacje znaczy Folie,ale jakoś marnie to wyglada
wiem o tym ze to imitacje tylko kwestia jak to będzie wyglądać i jak będzie lakier wyglądał po usunięciu tego
zrób sobie vt i będziesz wiedział :P
Dokładniej ?? ???
virtual tuning
Niektore firmy dobrze se z tym radza i na dodatek lakier ma byc ok po sciagnieciu , ale jak to jest ten tylko sie dowie kto to zrobil
Miałem na myśli coś takiego sory za jakość i wykonanie ale pierwsze dzieło w Photoshopie ;P
a mnie sie te kolorowe stickerki nie podobają bo całkowicie maskują kształt nadwozia... a poza tym, to wygląda jak by Ci sie do auta gazetka z promocjami z tesco przykleiła.... kolega SHARK ma obklejoną 8J na pomarańcz mat i wygląda super i koszty tez znośne.... z nim trza pogadać jak sie te folie sprawują bo już chyba 2 raz swoje auto obklejał....
ja bym se wrzucił jakiś nietypowy kolor...
jak już coś....